Blockchain Security Shield
Blockchain

Fireblocks registreert een omzet van maar liefst $100 miljoen

Fireblocks is een blockchain-beveiligingsserviceprovider uit New York. Zij hebben dit jaar al meer dan $100 miljoen aan jaarlijkse terugkerende inkomsten verdiend. Dit bevestigt een toename van interesse in het crypto-ecosysteem en hun abonnementen.

Meer inkomsten gedurende bearmarkt

Fireblocks is een software-as-a-service-provider dat abonnementen aanbiedt. Zij zijn getuige geworden van een overweldigende belangstelling voor gedecentraliseerde financiering (DeFi), blockchain en Web3-technologieën.

Alhoewel de crypto-markt in een bearmarkt verkeerd, heeft het bedrijf toch hogere inkomsten weten te genereren. Dit kan mogelijk worden toegeschreven aan een algehele verandering in de mentaliteit, aangezien bedrijven en investeerders meer geneigd lijken te zijn om crypto-gebruiksscenario’s te verkennen in plaats van marktvolatiliteit na te jagen voor snel geld. De CEO & mede-oprichter van het bedrijf, Michael Shaulov, zei het volgende over hun groei:

Wij hebben uit de eerste hand de innovatie gezien bij fintechs, Web3-start-ups, banken en betalingsdienstaanbieders die ijverig nieuwe digitale activaproducten op de markt brengen.

Samenwerking met diverse marktleiders

Fireblocks weet ook mee te profiteren van de als maar stijgende crypto-adoptie wereldwijd. Verwacht wordt zelfs dat wanneer dit nog meer gebeurt, Fireblocks alleen maar groter wordt.

Verder maakte het bedrijf bekend dat ze samenwerken met diverse marktleiders, waaronder Animoca Brands, ANZ Bank, BNP Paribas, Checkout.com, MoonPay, FIS, Six Digital Exchange en Wirex.

De Chief Technology Officer (CTO) van Fireblocks, Idan Ofrat, bevestigde als slot dat Fireblocks zich blijft toewijden aan de creatie van oplossingen voor nieuwkomers op de opkomende markt en diverse use cases. Hierbij valt onder andere te denken aan de uitgifte van een stablecoin, NFT’s en het management hiervan en cryptobetalingen.

Blockchain nieuws

Kansen in Tokenisatie voor vermogensbeheerders, volgens Chainlink
Er zitten voor miljoenen vast in wallets gekoppeld aan Coinbase en Vitalik Buterin
Verschuiving in crypto toegangspoorten essentieel voor Web3 Adoptie
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?