Floki Inu
Altcoin, Floki

Floki Inu staking bereikt mijlpaal van $54 miljoen

Floki Inu (FLOKI), de opkomende meme-munt die zijn wortels heeft in de wereld van honden en Viking-mythologie, heeft recentelijk blijk gegeven van indrukwekkende prestaties en werpt zijn oog op de koplopers in het meme-munt universum, waaronder DOGE, SHIB en PEPE. Op 4 november deelde FLOKI op X (voorheen Twitter) een opwindende update over zijn toekomstperspectieven, die crypto-enthousiastelingen in vuur en vlam hebben gezet. Geïnspireerd door de populariteit van Shiba Inu (SHIB) en gedoopt naar de hond van Elon Musk en een Viking-personage genaamd Floki, lijkt FLOKI op weg te zijn om zijn concurrenten te overtreffen in de aanstaande bull run.

Aanzienlijke hoeveelheid FLOKI-tokens in stakingprogramma

In een recente tweet gedeeld door het officiële X-account van FLOKI werd onthuld dat een aanzienlijke hoeveelheid FLOKI-tokens, ter waarde van ongeveer $54,4 miljoen, momenteel vergrendeld is binnen het Floki-stakingprogramma.

Het FLOKI Staking Programma, dat op 27 oktober werd gelanceerd, heeft als doel loyale FLOKI-houders te belonen met waardevolle diamanten. Door FLOKI-tokens in te zetten binnen dit programma, kunnen deelnemers als beloning FLOKI’s zustertoken, genaamd TokenFi, verdienen.

Deze ontwikkeling krijgt extra betekenis doordat TokenFi zich profileert als een zustertoken van FLOKI en zich specialiseert in tokenisatie binnen een sector die naar verwachting tegen 2030 een marktwaarde van maar liefst $16 biljoen zal bereiken. Niet minder interessant is het feit dat deze update volgde op de beslissing van Floki DAO om de transactiebelasting van TokenFi te verlagen van de oorspronkelijke 20% naar een meer bescheiden 0,3%.

Stakingprogramma is onlangs geïntroduceerd

Het FLOKI-token heeft recentelijk het FLOKI-stakingprogramma geïntroduceerd, dat in een opmerkelijk tijdsbestek van slechts 48 uur maar liefst $41,35 miljoen aan vergrendelde activa heeft weten te verwerven. De groei van FLOKI-tokens zet gestaag door, en de totale prestatie tot nu toe beloopt nu een indrukwekkende $54,4 miljoen aan $FLOKI-tokens.

De opkomst van dit nieuwe token volgde op aanzienlijke noteringen op prominente beurzen, en het profiteerde van de onverminderde interesse van de bredere cryptocurrency-gemeenschap.

De gegevens met betrekking tot dit snelgroeiende multi-chain protocol, Floki, werden gedeeld via hun officiële X-account, wat positieve reacties teweegbracht onder cryptohandelaren en enthousiastelingen. Opvallend is het feit dat FLOKI momenteel wordt gehouden door maar liefst 4,60.000 investeerders, met een enorme marktkapitalisatie die naar schatting de 3 miljard dollar nadert.

Bovendien beloont Floki Inu degenen die de token voor een periode van 4 jaar vergrendelen met een aantrekkelijk driemaandelijks jaarlijks rendement (APY) van 160%, wat het nog aantrekkelijker maakt voor potentiële investeerders.

Prijs van FLOKI

Bij het publiceren van dit nieuwsbericht heeft de FLOKI-prijs een indrukwekkende stijging van ruim 6% doorgemaakt en wordt momenteel verhandeld tegen $0,00002026.

Deskundigen wijzen erop dat de recente verlaging van de transactiebelasting op TokenFi, van 20% naar 0,3%, mogelijk aanzienlijke invloed kan hebben op de prijs van FLOKI. Bovendien zou deze stap het FLOKI Staking Program kunnen helpen om meer investeerders aan te trekken, wat de toekomst van deze opkomende crypto alleen maar rooskleuriger lijkt te maken.

Het is duidelijk dat de FLOKI-gemeenschap nauwlettend zal blijven volgen hoe deze ontwikkelingen de koers van de meme-token in de komende dagen en weken zullen beïnvloeden.

Altcoin nieuws

BitBoy: Deze 10 cryptomunten kunnen je rijk maken
Analist is razend bullish over deze cryptomunt
Crypto analist voorspelt opleving van kleinere altcoins
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken