Persbericht

FOMO na Pepe Coin and $TURBO? Waarom Analisten Voorspellen dat Spongebob & AiDoge de Volgende Snelst Stijgende Crypto’s Zullen Zijn

Heb jij afgelopen week de stijgingen in de meme coin markt gemist en heb je ook FOMO gekregen na de enorme winsten die crypto traders wisten te boeken met Pepe Coin en $TURBO? 

Niet gek, want de meme coins kwamen uit het niets opzetten en wisten in korte tijd een enorme marktwaarde op te bouwen. PEPE steeg in 1 dag vanuit het niets naar een marktwaarde van meer dan $1,5 miljard terwijl TURBO op het moment nog achter blijft met een marktwaarde van $90 miljoen. 

De stijgingen van deze twee meme coins hebben ervoor gezorgd dat crypto traders weer massaal interesse hebben gekregen in de markt van meme coins. 

Daardoor lijken de afgelopen weken van alle kanten nieuwe cryptomunten de grond uit te schieten. Voor de crypto trader betekent dit een tijd van heftige volatiliteit, maar ook een tijd met erg goede kansen. 

Waarom Analisten Voorspellen dat Nieuwe Meme Coins Spongebob & AiDoge de Volgende Snelst Stijgende Crypto’s Zullen Zijn

Twee van de nieuwste meme coins staan nog op het punt om een vergelijkbare ontploffing als die van Pepe coin mee te maken. Het gaat om AiDoge, een nieuwe op Doge gebaseerde meme coin en Spongebob Token. Het laat zich niet raden waar die laatste op gebaseerd. 

De eerste van de twee is nog verkrijgbaar in een presale en is een meme coin die zichzelf in de markt zet als crypto met een echte functie. Het platform gaat je de mogelijkheid bieden om memes te laten genereren door AI. 

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een tekst prompt opgeven. Vervolgens gaat de AI achter het project aan de slag met deze tekst door er een leuk plaatje bij te zoeken en een grappige tekst te bedenken. 

Met de meme kun je vervolgens doen wat je wilt, zoals delen via je eigen social media. Daarnaast kun je de meme ook op de publieke AiDoge meme wall zetten waardoor iedereen je meme kan bekijken beoordelen. 

Op deze wall is er namelijk te stemmen op je favoriete meme. Vervolgens wordt op basis van het aantal stemmen een ranglijst opgesteld en op basis van deze ranglijst worden er uiteindelijk beloningen uitgekeerd. 

Deze beloningen zullen uitgekeerd worden in de token van het AiDoge platform, AI. Deze tokens kunnen flink populair worden en dus stijgen in prijs. Om daar maximaal van te profiteren, kun je alvast een investering in de token doen. 

AiDoge is onlangs namelijk haar presale begonnen en dat betekent dat je extra voordelig de tokens alvast in kan kopen. Zo betaal je op het moment slechts $0,0000284 per token terwijl dit bij de listing al gestegen is naar $0,0000336. 

>>> Nu naar de AiDoge Presale <<< 

Een andere meme coin waar afgelopen week veel over gesproken wordt door investeerders is SPONGE. De Spongebob token is uit het niets met meer dan 1.000% gestegen en volgt daarmee de eerder genoemde voorbeelden. 

De token kende daarna een kleine correctie waardoor je de token weer tegen een voordelig tarief aan kan schaffen. Op dit moment kost de token slechts $0,001 terwijl het hoogtepunt van een aantal dagen geleden flink boven de $0,002 uitkwam.

Al met al is de marktwaarde van SPONGE nog relatief laag, deze staat momenteel op zo’n 25 miljoen dollar als je alleen de munten meeneemt die in omloop zijn. Als je dit vergelijkt met PEPE kan de coin nog vele malen over de kop. 


Pepe coin is op het moment zo’n $800 miljoen waard en wil de Spongebob token dit evenaren zal het dus nog 32x zoveel waard moeten worden. Zelfs daarna liggen er nog veel kansen om verder te groeien. 

Bij SPONGE gaat alles om de community, zij proberen de munt naar grote hoogtes te duwen door zoveel mogelijk mensen bij de token te betrekken. Het team achter de munt deelt zelf op social media veel memes en andere grappige dingen om aandacht te trekken. 

>>> Direct SPONGE Kopen <<<