Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

FTX logo te zien op Mercedes Formule 1-racewagens

FTX is een langdurige samenwerking aangegaan met het Mercedes AMG Formule 1 team om meerdere lange seizoenen reclame te maken voor de exchange. De samenwerking zal betekenen dat het FTX-logo op de auto’s van Mercedes te zien is.


FTX zal te zien zijn op f1 auto’s mercedes

Zoals gemeld door Newswire, zal het FTX-logo voor het eerst worden onthuld tijdens de Russische Grand Prix op 26 september. Het zal zich in steeds blijven uitbreiden, in de aanloop naar de start van het raceseizoen 2022.

De logo’s zullen te zien zijn op de auto’s en de pakken van de coureurs van Mercedes. Daarnaast zullen ze ook worden weergegeven op de vrachtwagens van het team, in de garage en andere faciliteiten langs het circuit.

Andere geplande initiatieven zijn de lancering van een NFT-collectie en FTX Pay-integratie.

De CEO van FTX, Sam Bankman-Fried, vertelt “opgewonden” te zien door het partnerschap en de kans die het biedt om de positie van het bedrijf als een toonaangevende wereldwijde crypto exchange te versterken.

Ook Toto Wolff van Mercedes-AMG Petronas zegt dat hij denkt de samenwerking met FTX voorspoedig zal verlopen.

“FTX’s innovatieve geest en creatieve energie in zo’n snel ontwikkelende wereldwijde industrie maken hen tot een goed op elkaar afgestemde partner in ons eigen meedogenloze streven naar prestaties. Samen kijken we ernaar uit om nieuwe en opwindende kansen te creëren om met onze fans in contact te komen en ervaringen van wereldklasse voor hen te bieden.”


FTX richt zich op sportfans

Dit is niet de eerste keer dat FTX de sportindustrie gebruikt voor zijn marketing. Eerder deze maand trad basketbalsuperster Stephen Curry toe tot het handelsplatform in een andere samenwerkingsovereenkomst als zijn wereldwijde ambassadeur, in ruil voor een belang in het bedrijf. Ook Tom Brady heeft een soortgelijke deal gesloten met FTX en stemt ermee in om het te promoten voor bedrijfsbelang.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten