Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

FTX sluit nieuwe deal met eigenaar van Washington Wizards

FTX is een nieuwe samenwerking aangegaan met ‘Monumental Sports & Entertainment’. Dit is het bedrijf dat onder andere de Washington Wizards en de Washington Mystics bezit.


FTX zal te zien zijn in de arena

FTX zal nu door de samenwerking de officiële crypto-exchange worden van Monumental. Hierdoor zal FTX te zien zijn op alle in-arena tv-netwerken en heeft het de rechten op de toekomstige NFT-collecties van het bedrijf.

Afgelopen juli kondigde het bedrijf de lancering aan van NFT-drops voor de Washington Wizards. Dezelfde maand gingen ze al in de verkoop op het platform van OpenSea.


Monumental wil voorloper zijn

Het is voor de CEO van Monumental niet de eerste keer dat hij de crypto-wereld betreedt. Onlangs vertelde hij de Washington Business Journal dat zijn bedrijf de ‘digitale Sephora’ wilde zijn door al vroeg NFT’s en de blockchain te gebruiken. Hij zei hierover het volgende:

“Wij willen hier de voorloper zijn en mensen meenemen.”

Het is tot slot vermeldenswaard dat Leonsis, die in de blockchain-adviescommissie van de NBA zit, zich in 2019 negatief over Bitcoin sprak. Hij beweerde destijds dat het deel uitmaakte van de ‘schaduweconomie’. Het is op dit moment niet bekend of hij al bijgedraaid is van dit standpunt.

Bitcoin nieuws

Miljardair Bill Miller: Bitcoin is een “verzekering” tegen financiële catastrofe Miljardair Bill Miller: Bitcoin is een “verzekering” tegen financiële catastrofe
‘Extreme angst’ heeft Bitcoin koers in houdgreep, maar er is hoop ‘Extreme angst’ heeft Bitcoin koers in houdgreep, maar er is hoop
De economische omstandigheden verslechteren, wat betekent dit voor Bitcoin? De economische omstandigheden verslechteren, wat betekent dit voor Bitcoin?
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra (LUNA) stijgt met meer dan 1.000% in één dag? Kunnen beleggers een sprankje hoop verwachten? Terra (LUNA) stijgt met meer dan 1.000% in één dag? Kunnen beleggers een sprankje hoop verwachten?
Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht
Elon Musk moet $5 miljard betalen om uit de Twitter-deal te stappen Elon Musk moet $5 miljard betalen om uit de Twitter-deal te stappen
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten