Bitcoin

FTX sluit nieuwe deal met eigenaar van Washington Wizards

FTX is een nieuwe samenwerking aangegaan met ‘Monumental Sports & Entertainment’. Dit is het bedrijf dat onder andere de Washington Wizards en de Washington Mystics bezit.


FTX zal te zien zijn in de arena

FTX zal nu door de samenwerking de officiële crypto-exchange worden van Monumental. Hierdoor zal FTX te zien zijn op alle in-arena tv-netwerken en heeft het de rechten op de toekomstige NFT-collecties van het bedrijf.

Afgelopen juli kondigde het bedrijf de lancering aan van NFT-drops voor de Washington Wizards. Dezelfde maand gingen ze al in de verkoop op het platform van OpenSea.


Monumental wil voorloper zijn

Het is voor de CEO van Monumental niet de eerste keer dat hij de crypto-wereld betreedt. Onlangs vertelde hij de Washington Business Journal dat zijn bedrijf de ‘digitale Sephora’ wilde zijn door al vroeg NFT’s en de blockchain te gebruiken. Hij zei hierover het volgende:

“Wij willen hier de voorloper zijn en mensen meenemen.”

Het is tot slot vermeldenswaard dat Leonsis, die in de blockchain-adviescommissie van de NBA zit, zich in 2019 negatief over Bitcoin sprak. Hij beweerde destijds dat het deel uitmaakte van de ‘schaduweconomie’. Het is op dit moment niet bekend of hij al bijgedraaid is van dit standpunt.

Bitcoin nieuws

Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Ontdek waarom de cryptomarkt vandaag een dip ervaart. Leer over de oorzaken, waaronder geopolitieke spanningen, economische onrust en belastingverhogingen in de VS.

Iconisch “Buy Bitcoin”-bordje verkocht voor ruim 1 miljoen dollar
Bitcoin koers onderuit door China en Midden-Oosten
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen