ftxpbroe
Persbericht

FTX Token Met 200% Gestegen, Is Dit Het Moment Om Te Kopen Of Zijn Er Betrouwbaardere Alternatieven?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De prijs van het FTX-token, FTT, is onlangs gestegen door de mogelijkheid van een herstart van de FTX-crypto-uitwisseling, waardoor de aandacht van investeerders die op zoek zijn naar de beste crypto’s om nu te kopen, werd getrokken.

Nadat Gary Gensler van de SEC zijn laatste opmerkingen maakte, kijkt iedereen plotseling naar de beste crypto om nu in te investeren en vraagt zich af of het failliete platform, FTX, het volgende grote ding zal zijn.

Maar is het echt het juiste moment om in te springen en te kopen, of zetten we onszelf gewoon op voor een herhaling van de geschiedenis?

Lees verder om te ontdekken of het FTX-token een goede koop is of dat je veiligere alternatieven moet overwegen, zoals BorroeFinance ($ROE), een opkomende leider onder de beste DeFi-platforms.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

FTX’s Eigen Token Kan Weer Op Koers Komen: Tijd Om Te Kopen?

De voorzitter van de SEC, Gary Gensler, heeft onlangs een stijging van 200% in FTX’s token, FTT, veroorzaakt na opmerkingen dat de SEC de heropleving van FTX steunt zolang het de wet volgt. Het is niet verrassend dat de opmerkingen de cryptogemeenschap hebben opgeschud en verdeeld.

Aan de ene kant zien sommige investeerders Gensler’s opmerkingen als noodzakelijk: over het algemeen, om te voorkomen dat de geschiedenis zich herhaalt, zou een herstart van het FTX-platform de legaliteit van praktijken moeten waarborgen om een andere crypto-ramp te voorkomen.

Aan de andere kant geloven velen dat de huidige wettelijke kaders de groei van de sector belemmeren. Sommige praktijken worden door sommigen als te beperkend gezien.

Anderen, zoals Scott Melker, hebben het commentaar helemaal bekritiseerd. Gensler, die verondersteld wordt de beschermer van investeerders te zijn, is erin geslaagd om FTT met één opmerking op te pompen. De SEC staat al lang bekend om het kunnen doen crashen van meerdere top-altcoins, omdat ze werden beschouwd als “onwettig” of “niet geregistreerd”.

Te midden van de controverse kunnen veel investeerders in de war zijn of dit goed nieuws moet zijn voor een potentiële FTX 2.0. Echter, tot dit de realiteit wordt, kan het FTX-token slechts een kortstondige opleving zijn.

Overweeg Dit Alternatief In Plaats: De Toekomst van DeFi Leningen in de Web3 Industrie

Als je jouw investeringsbeslissingen liever baseert op feiten en cijfers, wil je misschien BorroeFinance ($ROE) overwegen. BorroeFinance is een peer-to-peer DeFi financieringsplatform dat zich richt op Web3-spelers, zoals contentmakers, Web3-spelplatforms, NFT-kunstenaars, muzikanten en vele anderen.

Het BorroeFinance-platform stelt deze Web3-deelnemers in staat om hun toekomstige inkomsten uit facturen, abonnementen, royalty’s en andere te verkopen voor direct contant geld. Met andere woorden, het platform creëert een geheel nieuwe wereld waar Web3-gebruikers NFT’s slaan en deze met korting verkopen; vervolgens worden ze gefinancierd door investeerders, fans en zelfs de eigen gemeenschappen van de bedrijven.

BorroeFinance gaat niet alleen over coole technologie; het benadrukt ook vertrouwen en transparantie. Zo is het platform al geauditeerd en KYC-geverifieerd door BlockAudit, een topbeveiligingsfirma. Dit is een groot punt in de cryptowereld – vertrouwen is moeilijk te verkrijgen, zoals te zien is in het geval van FTX.

Tot slot is de $ROE-token de ster van het ecosysteem. De $ROE-token bevindt zich momenteel in fase 2 van zijn voorverkoop, en meer dan 90% van de toegewezen tokens zijn al in handen van investeerders.

Oorspronkelijk aangeboden voor slechts $0,01, is de token nu geprijsd op $0,015. Wanneer de voorverkoop is afgerond, wordt verwacht dat de $ROE-tokens gelanceerd worden op grote beurzen tegen $0,04, wat een groei van 300% markeert ten opzichte van het initiële aanbod.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Samenvatting

Aangezien de toekomst van FTX en zijn token onzeker blijft, zouden investeerders kunnen overwegen om stabielere en transparantere alternatieven zoals BorroeFinance te verkennen, dat zichzelf een naam maakt onder de beste DeFi-platforms.

Leer hier meer over BorroeFinance ($ROE):

Bezoek BorroeFinance Presale | Join De Telegram Groep | Volg BorroeFinance op Twitter 


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.