Ripple

Gaan Ripple en VeChain samenwerken? – Dit zegt Sunny Lu

Een paar dagen geleden ging het gerucht rond dat er mogelijk een partnerschap tussen Ripple en VeChain aan zit te komen. De CEO van VeChain, Sunny Lu, gaf zijn mening over een mogelijke samenwerking tussen de twee bedrijven.


De gezamenlijke connectie

Crypto Eri, een bekende crypto-twitteraar, vertelt dat SBI Holdings, een belangrijke partner en aandeelhouder van Ripple, van plan is om ook met VeChain samen te gaan werken.

Eri beweert het nieuws te hebben ontvangen van een Japanse bron, genaamd Bittimes. Daarin werd gezegd dat de SBI Holdings van plan is in samenwerking met CTIA een blockchain-oplossing te bouwen voor de export van rijst. 

De rapporten over de bovenstaande partnerschappen hierboven veroorzaakten echter het gerucht in de cryptowereld dat Ripple van plan is een samenwerkingsovereenkomst met VeChain te ondertekenen. SBI Holdings is een langetermijns-investeerder in Ripple. SBI wordt dan ook gezien als één van de belangrijkste partners van het bedrijf. Een samenwerking van SBI met VeChain zou de twee crypto bedrijven dus aan elkaar kunnen koppelen.

SBI Holdings heeft in samenwerking met Ripple de app MoneyTap gelanceerd. Onlangs kondigde SBI Holdings aan dat het de door Ripple aangedreven MoneyTap-applicaties in het hele land zal integreren in geldautomaten.


VeChain’s CEO Optimistisch over samenwerking met Ripple

VeChain CEO, Sunny Lu, heeft uitgelegd dat VeChain en Ripple in de toekomst een goede partner zouden kunnen zijn. Lu legde dit uit tijdens een interview met “Digital Asset Investor” op YouTube.

Hoewel het interview plaatsvond voordat het gerucht over de samenwerking rondging, is de uitspraak van de CEO een bevestiging dat hij positief tegenover een samenwerking staat met Ripple.

Lu zei dat hij van mening is dat de twee bedrijven een goede samenwerking zullen aangaan vanwege hun verschillende aandachtsgebied, en wijst erop dat XRP gericht is op betalingsolutions, terwijl VeChain zich inzet voor het waarborgen van transparantie binnen de supply chain-industrie.

Lu zei dat de combinatie van de twee, gericht op verschillende gebieden, een geweldige samenwerking binnen de branche zal zijn. Toen hem werd gevraagd of hij de samenwerking met Ripple had besproken, zei Lu dat hij zich momenteel eerst richt op het bouwen van het milieu en het ecosysteem.