Gaat Ripple’s XRP nu eindelijk een move maken?

Ripple is één van de coins die nog niet echt iets van een stijging heeft laten zien in deze laatste dagen. Maar wat we nu zien bij XRP is redelijk bullish volgens crypto analist Thijs S. Vandaag gaat hij jullie laten zien wat de kansen van XRP zijn en hoe je hier op in kunt spelen.

Analist Thijs begint dit artikel met een quote:

“Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om te traden. Je hebt niet per se die een indicator nodig om winst te behalen. Hoe ik trade is eigenlijk alleen gebaseerd op price action. Dat betekent dat ik kijk naar de koersverschuiving en daarop anticipeer.” – Thijs S


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Onze entry bepalen

Helaas hebben we de perfecte entry rond de 4721 sats gemist. Maar dat betekent niet dat we geen leuke winst meer kunnen behalen. We gaan nu dus op zoek naar een alternatief.

Er zijn in feiten twee alternatieven als we naar de chart van XRP gaan kijken.

  1. De horizontal support
  2. Entry retest trendlijn
 
XRP-grafiek

Entry horizontal support

Deze is vrij simpel, met XRP op het niveau waar die nu zit is het niet goed voor je risk management om nu te kopen. Je stop loss wordt dan te groot en je risk reward ratio zit niet meer lekker. We streven namelijk altijd naar een RRR (Risk Reward Ratio) van 1:3.

Waar willen we dan wel kopen is de vraag? We willen gaan kopen rond de 5010 stats. Met de volgende targets (TP) en Stoploss (SL) kom je uit op een mooie RRR en een leuk winstpercentage.

  • Entry: 5000-5050
  • SL: 4824 (3,6%)
  • TP1: 5597 (12%)
  • TP2: 5976 (20%)
 

Entry retest van bovensten trendlijn

Dit is de meest veilige optie. Op de chart kun je zien hoe dit in zijn werk gaat. Je zou dan de entry in het groene vakje maken.

Maar komt die daar wel? Helaas is dat inderdaad niet zo makkelijk te zeggen. Wat je wel kan doen is zodra die de trendlijn weer test na de breakout een entry maken. Zorg er wel voor dat je ziet dat er volume bij komt!

Je stop loss komt dan net onder de trendlijn te zitten en de targets blijven in principe hetzelfde

  • TP1: 5597 (12%)
  • TP2: 5976 (20%)
 
xrp, ripple kopen


Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de crypto wereld of meer trade calls ontvangen? Join dan ons Telegram kanaal:@newsbit_crypto

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken