shiba inu, shib, shibarium
Shiba Inu

Gaat Shibarium Beta gaat volgende week live?

Er gaan geruchten dat Shibarium Beta binnen 7 dagen live gaat. Het is echter onduidelijk of deze aankondiging betrouwbaar is.

Shibarium wordt binnen zeven dagen gelanceerd

Sinds het begin van deze maand wacht de Shiba Inu-gemeenschap vol spanning op de lancering van Shibarium, en het lijkt nu eindelijk zover te zijn. Op zaterdag deelden enkele bekende SHIB-influencers een video waarin werd gesuggereerd dat Shytoshi Kusama de lancering van Shibarium heeft bevestigd en dat hij van plan is om de beta versie binnen de komende zeven dagen te lanceren.

Het is echter nog niet 100 procent zeker dat Shibarium Beta binnen een week live zal zijn. Toen de SHIB-gemeenschap immers om de bron van de aankondiging vroeg, was deze niet beschikbaar. Shytoshi Kusama heeft namelijk geen blog gepubliceerd en heeft de release van Shibarium niet bevestigd via Telegram, Discord of andere socialemediakanalen.

Het leek dus slechts een gerucht, maar toen een twitteraar genaamd SHIBARMY CANADA, een van de nieuwsverspreiders, beschuldigde van clickbait en het verspreiden van geruchten, antwoordde hoofdontwikkelaar Shytoshi als volgt:

Als hij gelijk heeft, ben je hem een verontschuldiging verschuldigd.

Hoewel het onduidelijk is of Shibarium Beta daadwerkelijk binnen de genoemde termijn zal worden gelanceerd, lijkt het er niettemin op dat de lancering spoedig zal plaatsvinden.

Shiba Inu nieuws

Wat is er aan de hand? Whales halen miljoenen aan SHIB en DOGE van exchange
Nieuwe Shiba Inu game kan boost geven aan SHIB en BONE
Shiba Inu marketing manager: Dit zijn de voor- en nadelen van een SHIB spot ETF
Meer nieuws

Meest gelezen

Elon Musk: Amerika gaat failliet
Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen