Dogecoin Nieuws

Gaat Twitter content creators betalen in Dogecoin?

Elon Musk, de CEO van Twitter, heeft bevestigd dat zijn team bezig is met het ontwikkelen van een functie waarmee Twitter-gebruikers in de nabije toekomst geld kunnen verdienen met hun content. Betekent dit dat Twitter Dogecoin betalingen zal ondersteunen?

Gaat Twitter content creators betalen in Dogecoin?

Sinds de overname van Twitter vorig jaar heeft Elon Musk verschillende veranderingen doorgevoerd, waaronder de bevestiging door de CEO van Twitter dat contentmakers geld kunnen verdienen met hun content op het platform. Dit heeft bijgedragen aan de opwinding rond Dogecoin, maar de hype is sindsdien afgenomen omdat Twitter-gebruikers tot nu toe hun content nog niet kunnen monetizen. Daar lijkt echter spoedig verandering te komen in deze situatie.

Elon Musk vertelde in een tweet namelijk dat het team eraan werkt om Twitter-gebruikers te helpen geld te verdienen met hun content. Na de uitspraak van Musk ontstonden er gesprekken over dit onderwerp, waarbij verschillende gebruikers verschillende manieren voorstelden om geld te verdienen. Er werd ook voorgesteld dat Musk ervoor zou kunnen zorgen dat gebruikers DOGE-tokens kunnen verdienen in plaats van dollars of euro’s.

Op 3 februari kondigde Elon Musk al aan dat het bedrijf advertentie-inkomsten gaat delen met videomakers, aangezien Twitter zich richt op het creëren van een ‘creator-economie’. Het enige probleem is dat gebruikers zich moeten aanmelden voor Twitter Blue, wat begint bij $ 8 per maand.

Dogecoin prijs reageert niet

De tweet van Elon Musk heeft geen effect op de prijs van Dogecoin. Op dit moment wordt DOGE verhandeld voor $0,08787, wat betekent dat de prijs vandaag met 1 procent is gestegen.

Dogecoin nieuws

Word jij de volgende Dogecoin-miljonair?
Crypto beurs in de Filipijnen start met handel in Dogecoin
ChatGPT doet Dogecoin prijsvoorspelling voor 2030
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP koers van 589 dollar in aantocht?
Komende woensdag wordt cruciaal voor Bitcoin
Bitcoin koers van 1,5 miljoen dollar in aantocht?