GameStop
Blockchain

GameStop en FTX.US gaan samenwerken voor versterking adoptie cryptovaluta

De populaire videogame-retailer GameStop is naar verluidt een samenwerking aangegaan met de crypto-exchange FTX.US. Samen willen ze de interactie tussen crypto en gaming stimuleren.

Verkoop van FTX-cadeaubonnen

Met de nieuwe zet duikt GameStop steeds dieper in de crypto-wereld. Alhoewel er geen volledige details bekend gemaakt zijn, zullen wel beide bedrijven e-commerce- en marketinginitiatieven promoten.

Als onderdeel van de samenwerking zal GameStop FTX-cadeaubonnen verkopen in ‘geselecteerde winkels’. GameStop is nu de “preferred retailpartner” van FTX in de VS, wat suggereert dat de videogameretailer in de toekomst andere FTX-producten zou kunnen verkopen.

Volgens het persbericht is de samenwerking bedoeld om meer GameStop-klanten kennis te laten maken met de FTX-community en zijn marktplaatsen voor digitale activa.

Het nieuws blijkt goed te zijn voor de aandelen van GameStop, want sinds de aankondiging is de prijs van GAME gestegen met zo’n 10%. Het is nog niet bekend wat de volgende stap van het gamebedrijf binnen de crypto-wereld zal zijn.

Blockchain nieuws

Kansen in Tokenisatie voor vermogensbeheerders, volgens Chainlink
Er zitten voor miljoenen vast in wallets gekoppeld aan Coinbase en Vitalik Buterin
Verschuiving in crypto toegangspoorten essentieel voor Web3 Adoptie
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC