Blockchain Nieuws

GameStop en FTX.US gaan samenwerken voor versterking adoptie cryptovaluta

De populaire videogame-retailer GameStop is naar verluidt een samenwerking aangegaan met de crypto-exchange FTX.US. Samen willen ze de interactie tussen crypto en gaming stimuleren.

Verkoop van FTX-cadeaubonnen

Met de nieuwe zet duikt GameStop steeds dieper in de crypto-wereld. Alhoewel er geen volledige details bekend gemaakt zijn, zullen wel beide bedrijven e-commerce- en marketinginitiatieven promoten.

Als onderdeel van de samenwerking zal GameStop FTX-cadeaubonnen verkopen in ‘geselecteerde winkels’. GameStop is nu de “preferred retailpartner” van FTX in de VS, wat suggereert dat de videogameretailer in de toekomst andere FTX-producten zou kunnen verkopen.

Volgens het persbericht is de samenwerking bedoeld om meer GameStop-klanten kennis te laten maken met de FTX-community en zijn marktplaatsen voor digitale activa.

Het nieuws blijkt goed te zijn voor de aandelen van GameStop, want sinds de aankondiging is de prijs van GAME gestegen met zo’n 10%. Het is nog niet bekend wat de volgende stap van het gamebedrijf binnen de crypto-wereld zal zijn.

Blockchain nieuws

Russische militaire groepen halen $400.000 op in crypto Russische militaire groepen halen $400.000 op in crypto
Game gigant Sega gaat eerste blockchain-game lanceren Game gigant Sega gaat eerste blockchain-game lanceren
Rusland gaat waarschijnlijk nooit Bitcoin gebruiken voor transacties Rusland gaat waarschijnlijk nooit Bitcoin gebruiken voor transacties
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten