gather
Persbericht

Gather: een nieuwe manier voor bedrijven om online inkomsten te genereren

Gather is een platform waarmee uitgevers inkomsten kunnen genereren zonder advertenties, bedrijven en ontwikkelaars toegang biedt tot betaalbare en betrouwbare verwerkingskracht.

Gather biedt verschillende oplossingen voor de volgende problemen:

  1. Niemand houdt van advertenties. De meeste websites en mobiele apps maken geen betrouwbare bron van inkomsten met advertenties alleen.
  1. Cloud Computing is duur, de kosten van computing nemen exponentieel toe.
  1. Het bouwen van een mining community is geen gemakkelijke taak voor blockchain-ontwikkelaars.

Drie lagen vormen de ruggengraat van het Gather-ecosysteem:

  • Gather Online (Layer 0) stelt web- en mobiele ontwikkelaars in staat om inkomsten te genereren met de verwerkingskracht van hun gebruikers.
  • Gather Network (Layer 1) is de protocol laag, een hybride proof of work en proof of stake blockchain, waar stakeholders worden gestimuleerd om transparantie en veiligheid te behouden.
  • Gather Cloud (Layer 2) biedt betaalbare verwerkingskracht voor ondernemingen en ontwikkelaars.

En Gather Enterprise biedt consultancydiensten en tooling voor ontwikkelaars, bedrijven en crypto-netwerken.

Gather opereert in een ruimte met beperkte concurrenten, geen enkel ander bedrijf benadert de markt op de manier waarop ze zijn: om websites / applicaties een andere manier te bieden om geld te verdienen via Gather Online, en bedrijven en ontwikkelaars een gedecentraliseerde en goedkopere vorm van cloud computing te bieden via Gather Cloud, allemaal onder één marktplaats-gebaseerd platform.

Met laag 1 zal Gather blockchain projecten incuberen via Gather Enterprise en ontwikkelaars in staat stellen om voort te bouwen op Gather-keten met algemene lage gaskosten, ondersteund door subsidies via Gather Foundation waar van toepassing.

Gather Network’s Layer 1 smart contracts ontgrendelen de mogelijkheid om utility tokens, NFT’s en natuurlijk dApps te maken op Gather chain met lage vaste gaskosten in $GTH (~ 0,1 $ / tx).

Aan de andere kant, wanneer geïntegreerd, zal Gather Online ook een game-changer zijn voor DEX, hun gebruikers belonen en de native tokens van DEX integreren voor uitbetalingen, een unieke tool bieden voor het genereren van inkomsten en een heel ecosysteem. Ze zijn het afgelopen jaar ook strategische partnerschappen aangegaan met dApps-platforms zoals StackOS & PAID-netwerk.

Een van de eerste dApps die op de Gather-keten wordt gebouwd, ook een nieuwe incubee, is een DEX.

Verzamel Stichting & Bestuur

Gather Foundation is een onafhankelijke entiteit bestaande uit 12 bestuursleden.

Het doel van de Foundation is om de gemeenschap in eerste instantie te helpen groeien door het belonen van subsidies uit de schatkist aan veelbelovende ecosysteembouwers.

Ecosysteem leden: 2 Masternodes/Stakers, 1 Publisher, 1 Auxiliary Chain

Via Gather community hub, een one-stop-shop voor GTH-eigenaren om voorstellen te maken en te stemmen.

GTH-tokenhouders kunnen inloggen met hun GTH-wallet en hun stem uitbrengen op actieve voorstellen en ze kunnen ook hun eigen voorstellen maken  met betrekking tot toekomstige beslissingen van het Gather-ecosysteem.

Netwerkprojectkoppelingen verzamelen

  • Website: https://bit.ly/GatherNetwork1
  • Verzamel online: https://online.ga ther.network
  • Whitepaper: https://bit.ly/GatherNetwork2
  • Overzicht: https://gather.network/overview.html
  • Token Economie: https://gather.network/docs/Gather_Token_Economy.pdf