Altcoin Nieuws, Nieuws, Trending

Altcoin Nieuws, Nieuws, Trending

Gebruikers van Samsung-pay & Apple Pay kunnen betalen met NEO

NEO ‘Smart Economy’ is met het Zeux-project een samenwerking aangegaan. Door deze samenwerking kunnen gebruikers van de betaaldiensten Samsung Pay en Apple Pay gebruik maken van cryptocurrency voor hun betalingen.


Zeux

Zeux is een fintech-bedrijf dat gebruikers in staat stelt om hun cryptocurrencies om te zetten in fiat-valuta zoals de Euro (€), of Amerikaanse Dollar ($). Momenteel rond Zeux de laatste delen af om vanaf volgende week voor iedereen beschikbaar te zijn.


NEO

Het fintech-bedrijf heeft nu aangekondigd dat het een samenwerking is aangegaan met NEO Smart Economy. Nu maakt het bedrijf zich klaar om zijn digitale betaalportefeuille openbaar te maken.

Voor een grote groep mensen is deze ontwikkeling goed nieuws. Samsung & Apple Pay worden vrijwel wereldwijd in veel winkels geaccepteerd. Hiermee krijgt de adoptie van cryptocurrency een grote boost.


Meerdere cryptocurrencies

Naast NEO heeft Zeux nu meerdere cryptocurrencies op zijn platform. Zo voegde het bedrijf afgelopen maand al 3 andere crypto’s toe aan zijn platform: Bitcoin SV (BSV), IOTA en QTUM. Hierdoor kunnen gebruikers over de hele wereld deze crypto’s uitgeven voor hun dagelijkse boodschappen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten