Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

Gitcoin platforms halen $1,2 miljoen aan Ethereum op voor Oekraïne

Sinds de start van de oorlog heeft de cryptowereld al bijna $100 miljoen aan cryptocurrencies gedoneerd aan Oekraïne. Ook Gitcoin draagt zijn steentje bij met een fondsenwervingscampagne genaamd GR13. Deze campagne heeft nu al $1,2 miljoen opgehaald.


Crypto bedrijven blijven doneren aan Oekraïne

De campagne genaamd ‘GR13’ loopt van 9 tot 24 maart. De medeoprichter van Gitcoin, genaamd Scott Moore, vertelt dat het bedrijf graag wil helpen de wereld beter te maken en dat kan het doen door geld op te halen voor goede doelen. Gitcoin heeft vanaf donderdagavond 1,2 miljoen dollar aan financiering opgehaald om Oekraïne te ondersteunen.

Web3-projecten zoals Polygon, Algorand, ENS, Uniswap, OlympusDAO, NounsDAO, OpenSea, Radicle, ZK Tech en Open Gaming hebben zich allemaal aangesloten bij het GR13-initiatief van Gitcoin door ook geld te doneren.

Wil jij Crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Crypto wereld laat zich van zijn beste kant zien

De enorme crypto donaties aan Oekraïne laten zien dat de cryptowereld volwassen is geworden. Crypto kan een wereldwijde impact hebben en kan mensen in nood helpen. Scott Moore vertelt dat de cryptogemeenschap zich van zijn beste kant laat zien met de steun voor Oekraïne.

“In 2017, 2018 had niemand het idee dat crypto bruikbaar was in de echte wereld”, zegt Moore. “Vrede is een publiek goed en dat crypto nu wordt ingezet om mensen in nood te helpen laat zien dat crypto gebruikt kan worden in echte situaties.”

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten