Ethereum Nieuws

Goldman Sachs voorspelt een Ethereum prijs van $8000

Goldman Sachs voorspelt dat 1 Ethereum token aan het eind van het jaar $8.000 waard zal zijn.


Ethereum is deflatoir

Het Ethereum-netwerk heeft voor de eerste keer ooit zijn aanbod van tokens af zien nemen. Er worden nu meer ETH tokens vernietigd dan er worden gemined.

Sinds de London-upgrade van augustus vernietigd het netwerk een deel van de transactiekosten om een deflatoir systeem te creëren. Momenteel wordt er dagelijks meer dan $65 miljoen (ongeveer 15.000 ETH) op het netwerk vernietigd, volgens Ultrasound. Hierdoor wordt het aanbod van de tokens beperkt. De London hard fork heeft nu al geleid tot de permanente vernietiging van 724.400 ETH tokens ter waarde van ongeveer $3,1 miljard.

EthHub-medeoprichter Anthony Sassano vertelt dat ze hadden verwacht dat ETH pas deflatoir zou worden na de uitrol van ETH 2.0, maar dat blijkt nu een stuk eerder te zijn. Het proof-of-stake-netwerk wordt naar verwachting in de eerste helft van 2022 gelanceerd.


Ethereum bereikt opnieuw een All Time High

Sinds de upgrade is de ETH koers flink gestegen. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 token zelfs rond zijn hoogste punt ooit van $4.480.

Niet alleen normale investeerders zijn positief over Ethereum. Zo heeft de wereldwijde investeringsbank Goldman Sachs heeft onlangs een rapport uitgebracht waarin wordt voorspeld dat Ethereum tegen het einde van het jaar $8.000 waard zal zijn.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten