Cardano
Cardano

Google Bard en ChatGPT: Dit is wanneer de Cardano een koers van $30 kan bereiken

Cardano (ADA) is al bijna zeven jaar een vaste waarde in de crypto wereld. Tijdens de vorige bullmarkt bereikte het project zijn all-time high (ATH) van $3,10. Momenteel bevindt de koers zich aanzienlijk lager, op $0,63.

Of Cardano nieuwe hoogtepunten zal bereiken, blijft een grote vraag. Om meer inzicht te krijgen in de mogelijke toekomstige prijsontwikkelingen, hebben we de expertise ingeroepen van de kunstmatige intelligenties ChatGPT en Gemini, eerder bekend als Google Bard.

We hebben hen specifiek gevraagd naar hun prognoses voor wanneer Cardano de koersniveaus van $10, $20 en uiteindelijk $30 zou kunnen aantikken.

Een Cardano (ADA) koers van $10

Gemini, de kunstmatige intelligentie, is bijzonder optimistisch over de toekomst van ADA. Volgens Gemini zou de koers van ADA tegen het einde van 2024 kunnen stijgen naar $10, wat een opmerkelijke toename van bijna 1.500% in slechts 10 maanden tijd zou betekenen.

ChatGPT daarentegen neemt een voorzichtiger standpunt in en voorspelt dat het bereiken van een koers van $10 meer dan 18 maanden in beslag kan nemen.

Een Cardano (ADA) koers van $20

Gemini voorspelt dat het prijsdoel van $20 voor ADA haalbaar zou zijn tussen 2025 en 2027. Volgens deze door Google ontwikkelde chatbot is voor het bereiken van dit doel een brede marktadoptie en blijvend vertrouwen in het Cardano-netwerk essentieel.

ChatGPT sluit zich aan bij deze visie met een vergelijkbare prognose, waarbij een waardering van $20 wordt verwacht binnen een tijdsbestek van ongeveer 2 tot 3 jaar.

Een Cardano (ADA) koers van $30

ChatGPT voorspelt dat een koers van $30 voor ADA nog zo’n 3 tot 5 jaar op zich laat wachten. Gemini stemt overeen met deze prognose van de OpenAI-chatbot, waarbij 2030 als het laatste moment wordt aangegeven. Indien ADA deze groei realiseert, zou dit neerkomen op een indrukwekkende toename van 4.661% in een tijdsbestek van maximaal 6 jaar.

Cardano ziet DeFi groei

De positieve voorspellingen voor het project komen niet geheel uit de lucht vallen. Er is namelijk veel goed nieuws te melden.

De DeFi-sector (Decentralized Finance) van Cardano maakt een opmerkelijke groei door, aangedreven door innovatie en de introductie van stablecoins.

Recentelijk verzamelde gegevens wijzen op een toename in gebruik, wat heeft geresulteerd in een recordhoogte van de Total Value Locked (TVL).

Ook de nieuwe integratie van stablecoins, zoals iUSD en DJED, speelt een cruciale rol in het verhogen van de stabiliteit en functionaliteit van het ecosysteem, onder meer door het verminderen van het risico op prijsvolatiliteit.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Cardano of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Cardano nieuws

Crypto-analisten voorspellen explosieve stijging voor Cardano koers
Crypto-analist voorspelt: Cardano koers kan stijgen naar 9 dollar
Dit is waarom de Cardano koers zo goed heeft gepresteerd de afgelopen week
Meer nieuws

Meest gelezen

Elon Musk: Amerika gaat failliet
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen
Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli