Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

Google Bard voorspelt de Shiba Inu prijs voor de komende jaren

Shiba Inu (SHIB) heeft recent een noemenswaardige prijsstijging doorgemaakt, een opvallende ontwikkeling na een lange periode van stabiele zijwaartse koersbewegingen. Binnen een tijdspanne van 24 uur is de cryptomunt met 3,3% gestegen, waardoor de waarde nu boven de $0,000011 ligt.

Investeerders zijn nieuwsgierig naar de toekomstige koers van Shiba Inu (SHIB). Google’s kunstmatige intelligentie, Bard, heeft recent voorspellingen gedaan over de prijsontwikkeling van SHIB voor de middellange en lange termijn, met een focus op enkele belangrijke psychologische prijsniveaus. Deze inzichten kunnen investeerders helpen bij het vormen van verwachtingen voor de toekomstige bewegingen van SHIB.

Voorspelling van $0,0001

Google Bard suggereert dat het bereiken van een prijs van $0,0001 voor Shiba Inu op middellange termijn, mogelijk binnen 1 tot 2 jaar, een realistisch doel is.

Volgens deze AI zou deze prijsstijging kunnen worden aangewakkerd door perioden van snelle groei, vaak gestimuleerd door de hype en trends op sociale media. Verder zou de toenemende adoptie en functionaliteit binnen het Shiba Inu-ecosysteem een belangrijke rol kunnen spelen in de koersstijging.

Dit omvat ontwikkelingen zoals de Layer-2 Shibarium blockchain en de ShibaSwap exchange, die de bruikbaarheid en aantrekkelijkheid van Shiba Inu als investering kunnen vergroten.

Voorspelling van $0,001

Het behalen van een koers van $0,001 voor Shiba Inu wordt gezien als een aanzienlijk uitdagender doel. Google Bard wijst erop dat dit een honderdvoudige toename van de huidige prijs zou betekenen, wat mogelijk 5 tot 10 jaar in beslag kan nemen, als het uberhaupt al haalbaar is.

Om zo’n significante prijsstijging te realiseren, zou Shiba Inu een wijdverspreide acceptatie moeten verkrijgen, zowel als betaalmiddel als in de vorm van waardeopslag. Dit zou een grote verschuiving in zowel de perceptie als het gebruik van Shiba Inu binnen de bredere cryptomarkt en financiële systemen vereisen.

Voorspelling van $0,01

Google Bard acht het bereiken van de $0,01 prijsdoelstelling zeer onwaarschijnlijk. Dit zou namelijk een bijna 10.000x toename vereisen, wat uitzonderlijk is in de crypto markt voor een token met de huidige prijspositie, circulerende voorraad en marktkapitalisatie.

Voorspelling van $0,1

Het bereiken van $0,1 wordt door Google Bard gezien als puur hypothetisch en grenst aan fantasie, aangezien dit een bijna 1.000.000x stijging zou vereisen. De chatbot suggereert dat zo’n enorme toename buiten het bereik van redelijke voorspellingen voor elke activaklasse ligt.

Conclusie

Google Bard’s prognoses voor SHIB duiden op een haalbare kans dat de munt binnen een middellange termijn tot ongeveer 2 jaar de prijs van $0,0001 kan bereiken. Daarentegen worden hogere prijsdoelstellingen, zoals $0,001, als aanzienlijk uitdagender beoordeeld, vanwege de aanzienlijke groei die daarvoor nodig is.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Crypto-analist voorspelt: Shiba Inu klaar voor 60% prijsstijging
ShibaSwap eindelijk live op Shibarium, met nieuwe functies en meer Shiba Inu-burns
Waarom stijgt de Shiba Inu koers vandaag?
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?