Bitcoin Nieuws, NFT Nieuws

Bitcoin Nieuws, NFT Nieuws

Google Trends toont grotere interesse in NFT’s dan in crypto

Gegevens van Google Trends laten zien dat de interesse in NFT’s voor het eerst groter is dan de interesse in cryptocurrencies.


Interesse in NFT’s neemt toe

De nieuwste gegevens van Google Trends tonen aan dat de interesse in de zoekterm ‘NFT’ is toegenomen. Daarbij heeft het deze week voor het eerst de zoekterm ‘crypto’ ingehaald.

Google Trends: NFT vs Crypto
NFT voor het eerst populairder dan crypto – Bron: Google Trends

In de bovenstaande grafiek is de interesse uitgezet tegen de tijd voor de twee zoektermen. Deze grafiek meet de interesse ten opzichte van de hoogste interesse ooit gemeten voor een specifieke periode.

De waarde van de “hoogste interesse” is 100 en alle andere waarden worden hier relatief aan toegekend. Een punt op de curve met de waarde 50 zou betekenen dat de zoekterm op dat moment half zo populair was ten opzichte van het hoogste punt ooit.

De interesse rondom de zoekterm “NFT” is sinds augustus gestaag toegenomen. Deze week lijken NFT’s voor het eerst populairder te zijn dan crypto, aangezien de curve van NFT’s die van de crypto heeft ingehaald.


De afname van de populariteit van de crypto term kan het gevolg zijn van het feit dat de Bitcoin prijs al een tijdje constant is. Aan de andere kant bevindt de NFT markt zich in een sterke fase. Daarom is het meer dan normaal dat de interesse blijft stijgen.

Een andere factor kan zijn dat de term NFT nu pas mainstream wordt. Hierdoor zijn er veel nieuwkomers die de term opzoeken.

Bitcoin nieuws

Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K
El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten