Altcoin

Grayscale denkt na over toevoegen van VeChain en 24 andere tokens

Vermogensbeheerder Grayscale heeft 25 tokens toegevoegd aan de lijst met cryptotokens die het overweegt toe te voegen aan zijn beleggingsproducten. In deze lijst staan onderanderen: VeChain (VET), IOTA (MIOTA), The Sandbox (SAND) en Axie Infinity (AXS).

Andere tokens die in aanmerking komen zijn: Algorand (ALGO), Arweave (AR), Bancor (BNT), BitTorrent (BTT), BORA (BORA), Convex (CVX), Cosmos (ATOM), Decred (DCR), Elrond (EGLD) , Enjin (ENJ), Fantom (FTM), Gala (GALA), Gelato (GEL), Helium (HNT), Holo (HOT), Oasis Network (ROSE), Secret (SCRT), Spell (SPELL), Stacks (STX ), Monero (XMR), Universal Market Access (UMA) en Yield Guild Games (YGG).


Naast de 25 munten die zijn toegevoegd aan zijn activa in kwestie, zei Grayscale in een update op zijn website ook dat het Amp (AMP) had toegevoegd aan zijn Grayscale DeFi Fund.

Grayscale’s huidige assortiment bestaat uit 15 crypto-investeringsproducten en het bedrijf heeft $55 miljard aan activa onder beheer. De Grayscale Bitcoin Trust en Grayscale Ethereum Trust zijn goed voor $31,2 miljard.

Het Grayscale DeFi Fund heeft momenteel $7 miljoen aan vermogen en is sinds de oprichting in juli 2021 met 35,8% gedaald, volgens gegevens van de website van Grayscale.


Wil jij crypto verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Welk project gaat Grayscale kiezen?

Veel van de munten die nu worden overwogen, behoren tot de top 100 munten volgens marktkapitalisatie.

VeChain (VET) is wellicht de bekendste van het stel. VET werd oorspronkelijk gelanceerd als een ERC-20-token op het Ethereum-netwerk in 2015, maar is sindsdien het native token op het VeChainThor blockchain-netwerk geworden. De token en het netwerk worden door grote bedrijven gebruikt voor het volgen en beheren van de toeleveringsketen.

IOTA (MIOTA) is ook een oude bekende. Het is de token van het Iota gedistribueerde grootboek waarmee apparaten verbinding kunnen maken met het Internet of Things (IoT). Het project is eind 2015 gestart.

Axie Infinity (AXS) is een stuk nieuwer. Het is de governance-token voor de play-to-earn Axie Infinity-game die het afgelopen jaar enorm veel succes kende. Axie heeft een bizarre groei doorgemaakt. Zo werd 1 AXS token op 26 januari 2021 verhandeld voor $0,97. Nu, een jaar later kost 1 token meer dan $50.

Het is dus even afwachten welke token(s) Grayscale toe zal voegen. Eén ding is wel zeker. Wanneer dit bekent wordt lijkt de gekozen munt klaar voor een mooie prijsstijging.