Bitcoin

Grayscale kocht in het weekend voor $3,1 miljard aan Bitcoin

De vermogensbeheerder Grayscale heeft in weekend een verbluffende hoeveelheid crypto’s aan zijn trusts toegevoegd. Het bedrijf heeft namelijk voor $3,1 miljard aan Bitcoin, Ethereum en andere cryptocurrencies gekocht.


Grayscale beheerd nu $44,1 miljard

Grayscale kocht in het afgelopen weekend dus in totaal voor $3,1 miljard aan cryptocurrencies. Dat betekent dat het bedrijf nu voor meer dan $44,1 miljard aan crypto’s beheerd.

Grayscale biedt 13 crypto fondsen aan, waaronder Bitcoin, Ethereum, Stellar, Litecoin en meer. Deze fondsen worden ook wel ‘trusts’ genoemd. Onlangs heeft het bedrijf nog vijf trusts gelanceerd op basis van populaire altcoins: BAT, MANA, LINK, FIL en LPT.

Ondanks dat Grayscale dus een redelijke bescheidenheid aan crypto tokens aanbiedt zit verreweg het meeste kapitaal in de Bitcoin trust, namelijk $37,3 miljard.


PayPal aankondiging laat Bitcoin prijs stijgen

Eerder vandaag werd aangekondigd dat PayPal zijn gebruikers in Amerika toe zal staan om Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash te gaan gebruiken als betaling voor spullen in winkels. Dat is geweldig nieuws voor de adoptatie van cryptocurrencies. Sinds de aankondiging is de Bitcoin prijs dan ook flink gestegen. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 BTC rond de $59.000.

Bitcoin nieuws

Expert voorspelt miljardeninstroom voor Hongkongse Bitcoin ETF
De decentralisatie van Bitcoin wankelt, volgens CTO van Komodo
SkyBridge Capital oprichter voorziet Bitcoin koers van $200.000 in 2024
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Crypto analist waarschuwt voor voor enorme koersval altcoins