Bitcoin Nieuws

Grayscale kocht in het weekend voor $3,1 miljard aan Bitcoin

De vermogensbeheerder Grayscale heeft in weekend een verbluffende hoeveelheid crypto’s aan zijn trusts toegevoegd. Het bedrijf heeft namelijk voor $3,1 miljard aan Bitcoin, Ethereum en andere cryptocurrencies gekocht.


Grayscale beheerd nu $44,1 miljard

Grayscale kocht in het afgelopen weekend dus in totaal voor $3,1 miljard aan cryptocurrencies. Dat betekent dat het bedrijf nu voor meer dan $44,1 miljard aan crypto’s beheerd.

Grayscale biedt 13 crypto fondsen aan, waaronder Bitcoin, Ethereum, Stellar, Litecoin en meer. Deze fondsen worden ook wel ’trusts’ genoemd. Onlangs heeft het bedrijf nog vijf trusts gelanceerd op basis van populaire altcoins: BAT, MANA, LINK, FIL en LPT.

Ondanks dat Grayscale dus een redelijke bescheidenheid aan crypto tokens aanbiedt zit verreweg het meeste kapitaal in de Bitcoin trust, namelijk $37,3 miljard.


PayPal aankondiging laat Bitcoin prijs stijgen

Eerder vandaag werd aangekondigd dat PayPal zijn gebruikers in Amerika toe zal staan om Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash te gaan gebruiken als betaling voor spullen in winkels. Dat is geweldig nieuws voor de adoptatie van cryptocurrencies. Sinds de aankondiging is de Bitcoin prijs dan ook flink gestegen. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 BTC rond de $59.000.

Bitcoin nieuws

CFTC voorzitter: “Bitcoin koers kan verdubbelen met duidelijke regelgeving” CFTC voorzitter: “Bitcoin koers kan verdubbelen met duidelijke regelgeving”
Investeerders verkopen massaal hun Euro en Pond voor Bitcoin Investeerders verkopen massaal hun Euro en Pond voor Bitcoin
Bitcoin en Ethereum koers crashen met 7 procent Bitcoin en Ethereum koers crashen met 7 procent
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak
Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
XRP koers stijgt omdat de SEC de juridische strijd wil opgeven XRP koers stijgt omdat de SEC de juridische strijd wil opgeven
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten