Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

BREAKING: PayPal staat op het punt om crypto service voor winkels uit te rollen

PayPal staat op het punt zijn cryptocurrency-service voor winkeliers in Amerika te lanceren, aldus Reuters. De service zal waarschijnlijk vandaag aangekondigd worden en zal in de komende maanden uitgerold worden voor meer dan 29 miljoen winkeliers.


Geweldig nieuws voor de adoptie van cryptocurrencies

“Dit is de eerste keer dat je cryptocurrencies kunt gebruiken op dezelfde manier als een creditcard of een debetkaart “, vertelde PayPal-CEO Dan Schulman aan Reuters. Amerikanen kunnen straks dus even makkelijk een product kopen met Bitcoins of andere cryptocurrencies als dat gaat met dollars.

Sinds de aankondiging van Reuters is de Bitcoin prijs gestegen tot boven de $59.000. Dat de prijs stijgt na deze aankondiging is niet zo gek, aangezien het een enorme stap is richting massa adoptie van cryptocurrencies.

Bitcoin nieuws

De economische omstandigheden verslechteren, wat betekent dit voor Bitcoin? De economische omstandigheden verslechteren, wat betekent dit voor Bitcoin?
12 procent van de Amerikanen gebruikte in 2021 Crypto 12 procent van de Amerikanen gebruikte in 2021 Crypto
Deze gegevens wijzen op een aankomende Bitcoin prijsstijging Deze gegevens wijzen op een aankomende Bitcoin prijsstijging
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra (LUNA) stijgt met meer dan 1.000% in één dag? Kunnen beleggers een sprankje hoop verwachten? Terra (LUNA) stijgt met meer dan 1.000% in één dag? Kunnen beleggers een sprankje hoop verwachten?
Kan Terra (LUNA) weer 1 dollar waard worden? Kan Terra (LUNA) weer 1 dollar waard worden?
Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten