Ripple Nieuws

Grote Canadese crypto-exchange Newton haalt XRP van platform

De Canadese crypto-exchange Newton maakte het nieuws bekend via een community-release. Het platform vermeldde dat ze twee tokens, XRP en USDT, zullen verwijderen. Bovendien benadrukte Newton Exchange dat het schrappingsproces gefaseerd zal worden uitgevoerd.


Newton-exchange stelt deadlines voor gebruikers

De eerste deadline is vastgesteld voor de opschorting van XRP- en USDT-overdrachten. Deze zullen uiterlijk op 20 december om 23:59 uur EST worden uitgeschakeld. 

Na de eerste fase van verwijdering kunnen gebruikers geen XRP of USDT naar Newton sturen. Bovendien omvat de tweede fase de opschorting van handelsdiensten voor XRP en USDT, die tegen 31 december zullen worden geïmplementeerd. Eindelijk, tegen 15 januari, zullen traders hun XRP- en USDT-fondsen niet meer kunnen opnemen, waardoor het verwijderingsproces wordt voltooid. In de community-release stond het volgende:

“U moet ervoor zorgen dat alle resterende XRP en USDT vóór de deadline van 15 januari van je Newton-account zijn verwijderd. Alle resterende XRP en USDT na deze deadline en alle daaropvolgende herinneringen zullen namens u door Newton worden geliquideerd en de contante (CAD) opbrengst zal op uw Newton-account worden gestort.”


XRP-gemeenschap slachtoffer van de rechtszaak

De XRP-gemeenschap over de hele wereld raakt in paniek, waarbij de lopende XRP-rechtszaak lijkt te neigen naar een door de SEC beïnvloede schikking. In de nieuwste update in de rechtszaak beval de rechter beide partijen om aanvullende briefs uiterlijk op 8 december, vanwege Ripple’s motie van dwang, gezien de verandering in het kader van overlegproces Privilege (DPP), verwijzend naar besluit op 29 november van de Amerikaanse Hof van Beroep in een niet-gerelateerde zaak.

Echter, met de ene na de andere verlengde deadlines in de zaak, zijn de enige slachtoffers de XRP-houders met bevroren tegoeden. In de maand oktober benaderde advocaat Deaton de rechtbank. Dit kon omdat Deaton de amici curiae-status had verkregen. Hij sprak voor de rechtbank namens de XRP-gemeenschap om verdere verlengingen te weigeren.

Een groot aantal XRP-houders hebben hun XRP namelijk op “bevroren” pensioenmakelaarsrekeningen staan. XRP-houders kunnen hierdoor op geen enkele manier bij hun geld, noch kunnen ze hun tegoeden opnemen, vanwege de lopende rechtszaak. Bovendien hebben de meeste crypto-exchanges XRP geschrapt. Hierdoor is het voor de gemeenschap vrijwel onmogelijk om iets met de token te doen, behalve deze vast te houden.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten