PEPE
Altcoin, Floki, Pepe Coin

Grote Crypto Beurs voegt Pepe Coin toe na 200% prijs stijging

Meme coin PEPE blijft indrukwekkend presteren, met een stijging van meer dan 200% afgelopen weekend. Hierdoor hebben grote crypto-beurzen zoals OKX de munt toegevoegd. Zou dit kunnen betekenen dat PEPE nu SHIB en DOGE gaat overtreffen?

Crypto beurs OKX voegt PEPE Coin toe

Op dit moment richt de markt zich voornamelijk op PEPE Coin (PEPE), dat recentelijk Shiba Inu en FLOKI overtrof qua handelsvolumes. Het is dan ook logisch dat crypto-exchange OKX de notering van PEPE aankondigde, na de opmerkelijke waardestijging tijdens het weekend.

In een officiële aankondiging op 1 mei onthulde crypto-exchange OKX dat het de meme coin Pepe Coin (PEPE) aan hun aanbod toevoegt. PEPE is nu genoteerd op de OKX spot-handelsmarkten, en de handel start op 1 mei om 11:00 Nederlandse tijd. Opnames zijn mogelijk vanaf een dag later.

OKX merkt op dat “Pepe the Frog” een stripfiguur en internetmeme is, gecreëerd door tekenaar Matt Furie. Deze groene, kikker heeft een mensachtig lichaam en behoort tot de populairste memes wereldwijd. PEPE is een deflatoire memecoin, gelanceerd op het Ethereum-netwerk.

De enorme PEPE prijsstijging

In de afgelopen 24 uur is de prijs van PEPE met ruim 80% gestegen, waarbij de actuele handelswaarde op $0,00000106 staat. Bovendien is het handelsvolume in dezelfde periode met meer dan 200% gegroeid. Gedurende de afgelopen week heeft de munt zelfs een prijsstijging van meer dan 240% gerealiseerd.

Hoewel PEPE trending is en het handelsvolume in de afgelopen dagen is gestegen, is het verstandig voorzichtig te zijn bij het handelen in dergelijke nieuwe cryptocurrencies. De prijs van PEPE kan aanzienlijk dalen als grote investeerders besluiten de meme coin te verkopen.

Altcoin nieuws

Analist is razend bullish over deze cryptomunt
Crypto analist voorspelt opleving van kleinere altcoins
Terraform Labs stopt activiteiten na schikking van $4,47 miljard met SEC
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken