Shiba inu Nieuws

Grote Ethereum whale koopt voor 3 miljoen dollar aan Shiba Inu

Shiba Inu (SHIB) is op dit moment de populairste munt onder de grootste Ethereum whales. Dat komt omdat één whale besloot om voor 3 miljoen dollar 272 miljard Shiba Inu tokens op te kopen. WhaleStates, een partij die digitale whales in de gaten houdt, maakte vandaag bekend dat “Galion” de op 129 na grootste Ethereum whale, voor 3 miljoen dollar aan Shiba Inu kocht.

Shiba Inu de populairste

Met de aankoop van 3 miljoen dollar van Galion is Shiba Inu erin geslaagd om de Basic Attention Token (BAT) in te halen als meest verhandelde token door Ethereum whales. Ondanks deze positieve ontwikkeling profiteert de Shiba Inu koers niet. Op het moment van schrijven noteert Shiba Inu voor de afgelopen 24 uur een min van 4,02 procent.

Meestal zie je dat een token wel stijgt als whales beginnen te kopen, omdat dit over het algemeen mensen zijn die wat betere informatie tot hun beschikking hebben. De aankoop van Galion kan natuurlijk ook een gokje geweest zijn. Dit zijn immers figuren die zoveel te besteden hebben, dat het niet heel erg is om soms een kleine fout te maken.

Wat is Shiba Inu?

Shiba Inu is een zogenaamde memecoin, een munt die in principe als grap is gestart. We hadden vanaf december 2013 al Dogecoin, waarvan het logo ook bestaat uit een Shiba Inu hond. Shiba Inu is daarna opgestart als concurrent van Dogecoin en heeft in korte tijd een market cap van meerdere miljarden weten te verzamelen. In theorie zijn die munten waarvan de waarde nergens op gebaseerd is en zou er helemaal geen waarde moeten zijn, maar in de praktijk is het anders.

Hoeveel Shiba Inu waarde kan worden is lastig te zeggen, de meeste mensen hadden überhaupt niet verwacht dat het zo ver zou komen als vandaag. De realiteit is echter dat zowel Dogecoin als Shiba Inu nog altijd bestaan en een groot leger van supporters hebben opgebouwd. Nieuwe all-time highs neerzetten lijkt wat vergezocht, maar zomaar verdwijnen zullen ze ook niet.

Shiba Inu nieuws

Nieuwe whale ontvangt 138 miljard Shiba Inu vanuit één wallet
Iemand stuurt 1 SHIB naar burn-adres
American Air en Air Canada accepteren Shiba Inu als betaalmiddel
Meer nieuws

Meest gelezen

Europese Centrale Bank geeft grote waarschuwing over Bitcoin
Iemand stuurt 1 SHIB naar burn-adres
Waarom stijgt de Terra Classic koers vandaag?

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten