XRP koers stijgt
Ripple

Handelsvolume Ripple (XRP) schiet omhoog: toename van 130%

Het handelsvolume op het XRP-netwerk heeft een indrukwekkende sprong van 130% gemaakt, waarbij er binnen slechts 24 uur voor een totaal van $4 miljard aan tokens verhandeld werd.

Deze plotselinge toename in activiteit op het netwerk van deze populaire altcoin heeft de aandacht van de crypto-gemeenschap getrokken. De vraag rijst nu: wat is de oorzaak van deze stijging en welke implicaties heeft dit voor de koers van XRP?

XRP koers zet herstel in

De toename in handelsvolume gaat hand in hand met een stijging in de XRP koers. Binnen de laatste 24 uur is de prijs van de altcoin met 4,43% gestegen, waardoor de huidige waarde op $0,62 ligt. Hoewel deze stijging bescheiden is, ligt de waarde nog steeds aanzienlijk lager dan negen dagen geleden, toen de munt een opmerkelijke piek bereikte met een waarde van meer dan $0,73.

Waarom stijgt het handelsvolume?

Een waarschijnlijke oorzaak van de toename in handelsvolume is dat 22 maart een sleutelmoment vormt in de rechtszaak tussen Ripple en de SEC. Deze week belooft cruciaal te worden voor Ripple en XRP. Volgens het aangepaste tijdschema van de rechtbank is de SEC verplicht om uiterlijk op 22 maart haar openingspleidooi in te dienen, met daarin de argumentatie voor de gevraagde sancties.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om XRP of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Analist: Nu XRP kopen vergelijkbaar met vroege investeringen in Apple, Google en Tesla
Hoe de politieke verandering in de VS Ripple kan helpen in de rechtszaak tegen de SEC
XRP koers dipt: nieuwe tegenslag of koopkans?
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist: Nu XRP kopen vergelijkbaar met vroege investeringen in Apple, Google en Tesla
Altseason op komst? Crypto analisten verwachten vuurwerk
Nederlandse crypto analist: Bitcoin koers kopieert de bullmarkt van 2017