Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Helaas, Shiba Inu – Robinhood gaat voorlopig geen nieuwe crypto’s toevoegen

De CFO van Robinhood, Jason Warnick, zei woensdag dat het bedrijf voorlopig geen plannen heeft om nieuwe crypto tokens toe te voegen. De uitspraak is een enorme teleurstelling voor Shiba Inu investeerders. Een vermelding op het platform had namelijk een enorme boost kunnen geven aan de SHIB prijs.


“We weten dat onze klanten nieuwe munten willen”

Warnick zei, in een gesprek met verslaggevers, dat het bedrijf zeer voorzichtig te werk gaat met het toevoegen van nieuwe cryptomunten. Dit omdat toezichthouders het bedrijf hebben gewaarschuwd dat ze bepaalde tokens zullen beschouwen als effecten zonder vergunning.

“We weten dat onze klanten nieuwe munten willen. De boodschap is duidelijk”, zei Warnick, eraan toevoegend dat Robinhood zich inzet voor nieuwe activa, maar niet kan aangeven wanneer ze deze zullen aanbieden.

Crypto is een centraal onderdeel geworden van de bedrijfsstrategie van Robinhood, waaronder de recente lancering van een wallet waarmee klanten hun activa van het platform kunnen sturen. De wallet is deze maand in bèta gelanceerd en Warnick zei dat hij eind maart voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn.

Warnick merkte ook op dat de internationale lancering van zijn cryptoproducten de komende maanden een belangrijk aandachtspunt voor Robinhood zal zijn, en dat het bedrijf binnenkort een debetkaart zal lanceren die snellere opnames zal vergemakkelijken.


Wil jij SHIB verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Robinhood aandeel presteert slecht

De uitspraken van de CFO komen te midden van een moeilijke periode voor Robinhood, die donderdag opnieuw een kwartaalverlies boekte. Het bedrijf onthulde dat het aandeel dit kwartaal weer was gedaald en dat de omzet ‘slechts’ groeide tot $363 miljoen, wat onder de voorspelde $370 miljoen bleef.

Dit zorgde er op zijn beurt voor dat de aandelenkoers van Robinhood daalde naar een nieuw dieptepunt. 1 Robinhood aandeel kost nu $11,60. Wat slechts een fractie is van de $82, toen het bedrijf naar de beurs ging.

Robinhood aandeel blijft dalen – Bron: Tradingview

Het bedrijf presteerde vorig jaar heel erg goed, mede dankzij een enorme stijging van de handel in Dogecoins. De handel van de memetoken maakte een heel groot deel uit van de totale omzet van het bedrijf.

Nu is die handel echter aanzienlijk gedaald, terwijl de handel in aandelen- en optiehandel grotendeels vlak zijn gebleven. Wellicht is het enige wat Robinhood kan redden de listing van Shiba Inu.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten