Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Het aantal SHIB tokens neemt snel af en dat is geweldig nieuws

Er zijn meer dan 313 miljoen Shiba Inu (SHIB) tokens vernietigd in de afgelopen zeven dagen.


De SHIB koers stijgt met 40 procent

Shibburn, de website die bijhoudt hoeveel SHIB tokens er geburned (vernietigd) worden, heeft vandaag vrijgegeven hoeveel tokens er de afgelopen week zijn vernietigd. Volgens gegevens van de site zijn er in totaal 313.244.633 SHIB tokens geburned in 77 verschillende transacties. Alleen al op zondag werden er meer dan 55 miljoen tokens vernietigd met acht verschillende transacties.

Het continu vernietigen van SHIB-tokens is goed voor de prijs en dat is vandaag duidelijk terug te zien. Terwijl het aanbod van Shiba Inu geleidelijk afneemt, schiet de Shia Inu prijs razendsnel omhoog. Op het moment van schrijven is 1 SHIB token $0.00003353 waard. Dat is 40 procent hoger dan een dag geleden.

SHIB 1 uur per candle grafiek – Bron: Tradingview

Na de wekelijkse burn zijn er in totaal 410.302.093.313.848 SHIB-tokens (41.03%) vernietigd van de initiële voorraad van 1 biljard tokens.


Wil jij SHIB verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Het aanbod van SHIB tokens neemt snel af

Er worden dus al vrij veel tokens vernietigd, maar dat zouden er weleens een stuk meer kunnen worden. Steven Cooper, de eigenaar van Bigger Entertainment, heeft namelijk een grote ‘burn party’ gepland op 14 februari 2022 (Valentijnsdag).

Steven Cooper verwacht dat dit feest enorm zal zijn en heeft de droom om meer dan een miljard Shib-tokens te verbranden in slechts een enkele transactie. Als deze droom uitkomt voor de eigenaar van Bigger Entertainment, wordt dit beschouwd als geweldig bullish.

In samenwerking met Shiba Community heeft Bigger Entertainment 239 miljoen SHIB-tokens kunnen verbranden op hun laatste burn party. Steven Cooper wil dit vorige record verbreken tijdens dit komende burn-feest om er het grootste burn-feest ooit van te maken.

De burn-campagne van Steven Cooper Shib heeft in totaal al meer dan 1 miljard SHIB vernietigd. Om precies te zijn, 1.102.375.566 SHIB-tokens zijn alleen al door dit individuele bedrijf uit de omloop gehaald. Toch gelooft de eigenaar dat ze nog in de kinderschoenen staan.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten