Floki
Altcoin

Het Floki Inu-team geeft waarschuwing af voor oplichting met nep tokens

Het Floki Inu memecoin-project heeft gebruikers en de bredere cryptocurrency-gemeenschap gewaarschuwd voor aanhoudende oplichting met ongeautoriseerde tokens die onterecht aan het merk zijn gekoppeld.

Deze frauduleuze tokens zijn opgedoken op de Solana- en Base-blockchains en misleiden investeerders.

Legitieme FLOKI-token exclusief beschikbaar op BNB- en Ethereum-netwerken

Op het officiële X-account van Floki Inu werd een waarschuwing geplaatst voor deze scamtokens. Het werd benadrukt dat het legitieme Floki Inu (FLOKI)-token exclusief beschikbaar is op de BNB Smart Chain- en Ethereum-netwerken.

Floki deelde het Ethereum-adres “0xcf0c122c6b73ff809c693db761e7baebe62b6a2e” en het BNB Smart Chain-adres “0xfb5b838b6cfeedc2873ab27866079ac55363d37e” als de juiste contractadressen voor zijn tokens om gebruikers te helpen oplichting te voorkomen.

Floki Inu drong er bij zijn gemeenschap op aan om alleen informatie over tokens van officiële bronnen te verkrijgen om te voorkomen dat zij slachtoffer worden van deze frauduleuze plannen.

De FLOKI Name Service

Ondanks deze veiligheidsbedreigingen blijft Floki Inu de functionaliteit en het nut van zijn ecosysteem verbeteren. Een opvallende ontwikkeling is de introductie van de FLOKI Name Service op het BNB Chain mainnet. Met deze dienst kunnen gebruikers gedecentraliseerde domeinnamen registreren met de .floki-extensie. De dienst maakt gebruik van de Space ID-architectuur om interoperabiliteit met tal van gedecentraliseerde applicaties (DApps) mogelijk te maken, waaronder populaire portemonnees en uitwisselingen zoals Trust Wallet en PancakeSwap.

Floki Inu heeft de mijlpaal van 417.400 houders op de BNB Chain overschreden. Om dit te vieren lanceerde Floki Inu een beloningsprogramma, waarmee houders een percentage van de rentebeloningen kunnen claimen.

Routekaart voor 2024

Afgelopen maart maakte de memecoin met een hondenthema zijn routekaart voor 2024 bekend, waarin diverse aankomende functies en op nutsvoorzieningen gerichte initiatieven aangekondigd werden.

Deze plannen omvatten onder andere gereguleerde digitale bankrekeningen, waarmee gebruikers bankrekeningen kunnen aanmaken en financieren met behulp van FLOKI-tokens. De routekaart omvat ook een partnerschap met een gelicentieerd fintech-bedrijf dat digitale bankrekeningen met Swift-betalingen en SEPA IBAN-mogelijkheden mogelijk zal maken, en zich zal uitbreiden over Canada, Spanje, Dominica, Australië en de Verenigde Arabische Emiraten.

In januari waarschuwde de Hong Kong Securities and Futures Commission (SFC) het publiek voor het ‘Floki Staking Program’ en het ‘TokenFi Staking Program’. De SFC merkte op dat deze producten stakingdiensten bieden en rendementen op jaarbasis van 30% tot meer dan 100% beloven. Desondanks hebben ze geen toestemming ontvangen voor een vorm van openbare verkoop in Hong Kong.

Altcoin nieuws

Worldcoin beschuldigd van prijsmanipulatie en oplichting
Glassnode oprichters verwachten spoedig begin nieuw altcoin seizoen
Dit zijn de best presterende crypto’s van het moment
Meer nieuws

Meest gelezen

Is dit waarom de Ripple (XRP) koers gigantisch hard stijgt?
Einde van Ripple (XRP) rechtszaak met de SEC mogelijk deze week
XRP koers valt plotseling omlaag terwijl Bitcoin en Ethereum koersen stabiliseren