Nieuws

Hilton Hotel in Bournemouth gaat het accepteren van cryptocurrency testen

Het Hilton Hotel in de Engelse kustplaats Bournemouth gaat binnenkort starten met het accepteren van cryptocurrency. Dit gebeurt tijdens een evenement die binnenkort van start gaat. In de eerste fase is het slechts een test en het is dus nog niet zeker hoe dit gaat verlopen. Toch gaat het de goede richting op. 

Bevestiging

Er gaan al langer geruchten over het accepteren van cryptocurrency bij o.a. Hilton Hotels. Ook is de Hilton familie geen vreemde met cryptocurrency. Zo heeft de vader van Paris Hilton zijn huis verkocht ter waarde van $38.000.000. Nu heeft Hilton Bournemouth de geruchten echter officieel bevestigd. Echter gebeurt dit eerst tijdens een evenement. Er wordt niet uitgesloten dat Hilton Hotels binnenkort cryptocurrency gaat accepteren als officieel betaalmiddel.  

PACcoin

Tijdens de evenementen (en tests) gaat het Hilton Hotel samenwerken met PACcoin. Op 26 augustus gaat het evenement plaatsvinden. Ter promotie van de PACcoin kun je, wanneer je op tijd aanmeldt, ongeveer €17 ter waarde van PACcoins gratis verdienen bij het aanschaffen van de tickets.

Goed nieuws

Dit is goed nieuws voor cryptocurrency in zijn geheel. Doordat grote namen cryptocurrency steeds meer omarmen en hierdoor accepteren zullen de toepassingen van cryptocurrency mogelijk explosief toenemen.