geld
Persbericht

Hoe geld verdienen met crypto – Op 3 manieren snel geld verdienen met crypto

Het doel van de meeste investeerders in cryptocurrency is uiteindelijk veel geld verdienen met crypto. Om geld te verdienen met crypto kun je een munt kopen en wachten tot hij meer waard is om hem weer te verkopen, maar er zijn nog meer manieren. 

In dit artikel bespreken we 3 manieren waarop snel geld verdienen met crypto mogelijk is. Zo kom je er bijvoorbeeld achter met welke crypto kopen je het meeste winst maakt.

Vroegtijdig investeren in nieuwe cryptos met potentie

Door op tijd te investeren in een cryptomunt heb je de grootste kans om grote winst te maken op deze investering. Munten als Bitcoin en Ethereum leveren je nu waarschijnlijk geen grote winsten meer op omdat de munten al een hoge waarde kennen. 

Nieuwe munten maken ook nog grote ontwikkelingen door, zo worden ze voor het eerst beschikbaar op exchanges, wat normaal zorgt voor flinke prijsstijgingen. Op de vraag ‘met welke crypto kan je snel veel geld verdienen’ is het antwoord dus over het algemeen nieuwe cryptos die nog niet door het grote publiek ontdekt zijn. 

We hebben hieronder een top 3 samengesteld met nieuwe cryptomunten die potentie hebben om uit te groeien tot cryptomunt met grote marktwaarde. 

1. Tamadoge (TAMA) – Play-to-Earn Metaverse voor snel geld verdienen met crypto

De nieuwe cryptomunt Tamadoge is nog niet heel lang beschikbaar, maar heeft toch al veel aandacht gekregen van investeerders, die via een presale voor het eerst konden investeren in deze nieuwe meme coin. Dat een meme coin je veel op kan leveren werd al eens bewezen toen Dogecoin enorme prijsstijgingen doormaakte.

Tamadoge probeert zich te onderscheiden van Dogecoin door deze nieuwe cryptomunt een toepassing te geven. Je moet de munten dus ook echt gaan gebruiken, bijvoorbeeld in de Tamadoge Store, waar je verschillende items kan kopen. Tamadoge zal bestaan uit een Metaverse en enkele play-to-earn games, waar je altijd gebruik maakt van je eigen Tamadoge Pet. 

Dit digitale huisdiertje, vergelijkbaar met de Tamagotchi van vroeger, moet je eten geven en opvoeden. Zodra de Tamadoge volwassen is, kun je tegen andere Tamadoges strijden en op die manier punten verdienen. Deze ‘Dogepoints’ bepalen jouw plek op de maandelijkse ranglijst en die ranglijst bepaalt weer in hoeverre je die maand uitbetaald krijgt. 

Ook de presale van Tamadoge is interessant. Ten eerste kwamen er munten beschikbaar in de beta sale, voor een zeer voordelige prijs. Die beta sale verkocht sneller dan verwacht alle munten waardoor de gewone presale geopend werd. In deze presale zal er elke keer een batch van nieuwe munten beschikbaar worden gesteld, maar zal de Tamadoge bij elke nieuwe batch stijgen met 0,0025 USDT. 

Direct beginnen met TAMA kopen!

2. Battle Infinity (IBAT) – Geld verdienen met crypto fantasy sports 

Een andere play-to-earn cryptomunt is Battle Infinity. Je kunt deze munt op het platform verdienen door mee te doen aan de nieuwe fantasy sports game die op het platform beschikbaar komt. De IBAT-token wordt voor deze en nog een aantal andere applicaties gebruikt. Zo kun je bijvoorbeeld ook in de NFT-store de token gebruiken en kun je op het eigen staking platform geld verdienen met crypto. 

Het platform gebruikt voor alles blockchain technologie en dat maakt het geheel eerlijker en transparanter. Zo kun je altijd transacties terugvinden en weet je ook zeker dat prijzen eerlijk verdeeld worden. Battle Infinity is een relatief nieuwe cryptomunt die net uit een presale fase komt. Inmiddels is de munt beschikbaar op PancakeSwap en is de munt beschikbaar voor iedereen. 

Met de verschillende Battle Infinity applicaties wordt er gebouwd aan een groot platform wat bij zou moeten dragen aan de prijs van de cryptomunt. Hoe meer Battle Infinity gebruikt zal worden, hoe hoger de prijs van de cryptomunt. 

Doordat de munt in eerste instantie gericht is op de Indiase markt probeert het meteen een groot publiek aan te spreken. Cricket is de volkssport van India en zal als eerst beschikbaar worden op het IBAT Battle fantasy sports platform. 

Direct beginnen met IBAT kopen!

3. Samoyedcoin – Nieuwe meme coin met veel listings bij exchanges

Deze nieuwe meme coin is gebaseerd op dezelfde meme als Dogecoin en heeft in korte tijd al veel investeerders geïnteresseerd gekregen in het project. Samoyedcoin schiet daardoor uit de grond en heeft al enorme koersstijgingen laten zien door de verschillende listings aan centrale exchanges. 

Zo is Samoyedcoin inmiddels beschikbaar bij exchanges als Kraken, Gemini en Gate.io en lijken ze deze groei alleen maar verder te willen doorzetten. De munt is een meme coin net als Dogecoin, en heeft ook geen eigen toepassing. Toch zijn er wel een aantal dingen waar het project goed naar heeft gekeken, zo hebben ze oplossingen proberen te vinden voor de tekortkomingen van Dogecoin, zoals het aantal beschikbare munten. 

Door nu alvast in Samoyedcoin te investeren kun je mee profiteren met alle prijsstijgingen en maak je een grote winst als Samoyedcoin net zo groot wordt als voorgangers als Dogecoin en Shiba Inu. Als het die marktwaarde behaald, zal de koers nog verder kunnen stijgen.

Crypto Daytraden – Snel Geld Verdienen Met Crypto 

Een andere manier voor geld verdienen met crypto is om aan de slag te gaan met crypto daytraden. Bij crypto daytraden ben je elke dag uren bezig met investeringen die je dezelfde dag nog gaat verkopen. Zo probeer je door middel van veel kleine trades te maken een stabiel inkomen op te bouwen. 

Crypto daytraden kan goed met grote munten als Bitcoin en Ethereum. Veel analisten van de markt kunnen inmiddels redelijk voorspellen wat de koers van deze munten gaat doen bij bepaalde indicatoren. Zo kijken ze bijvoorbeeld naar stijgingen in het handelsvolume of andere economische factoren die bij de munt horen. 

Of voor snel geld verdienen met crypto daytaden de beste keuze is, valt nog maar te bezien. Voor crypto daytraden moet je zoveel mogelijk trades kunnen doen en die dezelfde dag nog verkopen. Daardoor maak je eigenlijk telkens een lage winst per trade, en is het zeker voor beginners niet gemakkelijk om snel geld te verdienen met crypto trading. 

Het kan natuurlijk wel, ook in een enkele dag zijn er crypto-koersen ontploft en hebben mensen in korte tijd veel geld kunnen verdienen. Dit is misschien meer geluk hebben dan echt crypto daytraden, maar investeren in de juiste munten kan je ook op korte termijn veel opleveren. 

Voor crypto daytraden zijn er verschillende strategieën mogelijk. In die strategie kun je zelf ook bepalen hoeveel risico je wilt nemen met je investeringen. Zo kun je bijvoorbeeld alleen kleine winsten proberen te maken op de meest stabiele koersen, maar kun je ook in nieuwere cryptomunten investeren met meer volatiele koersen. 

Daarnaast zijn er bij crypto daytraden ook opties als een hefboomeffect, stop-loss en take-profit mogelijk. Hiermee kun je het handelen voor jezelf gemakkelijker maken en het risico beter in de perken houden. 

Crypto Gaming – Geld Verdienen Met Play-to-Earn gaming

Het klinkt misschien wel te mooi om waar te zijn; een spelletje spelen en daar een salaris voor krijgen. Dat scenario kan steeds meer werkelijkheid worden door de vele Play-to-Earn games die er tegenwoordig beschikbaar zijn.

In een Play-to-Earn game kun je, zoals de naam al doet vermoeden, door te spelen geld verdienen. Het zijn eigenlijk bijna altijd specifieke platforms waar je de munt die bij dat project hoort, kunt verdienen. 

Tegenwoordig zijn dit vaak spellen die veel van de nieuwe technologieën van de cryptowereld met elkaar verbind. Denk bijvoorbeeld aan NFT’s, die gebruikt worden om mensen eigenaar te laten worden van bepaalde (digitale) items. 

De uitbetalingen op een platform kunnen komen doordat je bijvoorbeeld op een ranglijst komt te staan, maar beloningen kunnen bijvoorbeeld ook weggegeven worden bij het behalen van bepaalde opdrachten. 

Je krijgt deze cryptomunten vaak rechtstreeks in een wallet gestort, die je vervolgens kan verbinden met een exchanges, of je kunt de munten die je wint rechtstreeks opnieuw gebruiken, bijvoorbeeld om items voor te kopen, extra land in de game te verkrijgen of je gebruikt de munten voor staking als dat bij die munt kan.

Hoe kan ik zelf investeren in nieuwe cryptomunten? 

Om zelf te investeren in een cryptomunt als Tamadoge moet je een aantal stappen doorlopen. Die stappen hebben we hieronder verder uitgewerkt zodat het voor iedereen mogelijk wordt om te investeren in deze nieuwe meme coin. 

Stap 1: Download een wallet

Kies een wallet die Ethereum of USDT ondersteunt, dit heb je nodig bij het investeren in Tamadoge, je koopt de munten namelijk voorlopig via de website en daar moet je een proces doorlopen dat ingewikkelder is dan bij veel andere cryptomunten. 

Stap 2: Vul de wallet met Ethereum of USDT

Als je al Ethereum of USDT hebt, kun je deze nu naar de wallet die je zojuist hebt geïnstalleerd toe sturen. Anders moet je eerst nog Ethereum of USDT kopen en deze naar de wallet sturen, dit kan overigens ook op de Tamadoge website, ga dan eerst naar de volgende stap. 

Stap 3: Verbind je wallet met Tamadoge

Ga nu naar de presale website van Tamadoge en verbind je wallet eenvoudig en snel via de knop ‘Connect Wallet’. Geef in een pop-up van je wallet toestemming voor de verbinding tussen de wallet en het platform. 

Als je in een eerdere stap nog geen Ethereum of USDT op je wallet hebt gezet kan dat nu nog door deze met creditcard te kopen bij Tamadoge zelf. 

Stap 4: Koop je Tamadoge tokens

Kies nu hoeveel tokens je wilt kopen in de voorverkoop van Tamadoge en maak de transactie rond. Je kunt de tokens pas claimen zodra de gehele voorverkoop afgelopen is. 

Conclusie – Geld Verdienen Met Crypto

Geld verdienen met crypto kan op allerlei manieren en daar hebben we 3 bekende methodes in dit artikel van uitgelicht. Zo heb je bijvoorbeeld nieuwe munten gezien als Tamadoge, waar je tijdig in kan investeren, maar kan ook crypto daytraden of crypto gaming een manier zijn voor jou om geld te verdienen. 

De beste methode is wat ons betreft investeren in nieuwe cryptomunten. Hiermee moet je wel geduld hebben, maar het heeft wel de beste kans voor veel geld verdienen met crypto. 

Hierboven heb je kunnen lezen hoe je een nieuwe cryptomunt als Tamadoge kunt kopen in de voorverkoop. Er zijn meer kansjes als Tamadoge beschikbaar, maar je moet hier vaak net even iets meer ervaring voor hebben om gemakkelijk te kunnen handelen in deze munten. 

Veelgestelde vragen over Geld Verdienen Met Crypto

Hoe kan je geld verdienen met crypto? 

Geld verdienen met crypto kan door te investeren in cryptomunten, zoals de nieuwe cryptomunt Tamadoge, te beginnen met crypto daytraden of maximaal te profiteren van crypto games waar je geld mee kan verdienen. 

Hoe kun je snel geld verdienen met crypto?

Snel geld verdienen met crypto kan alleen door op een zeer volatiel moment de juiste keuze te maken. Zo kun je door een munt te verkopen grote winst boeken als je dit richting een hoogtepunt in de koers doet. 

Met welke crypto kan je snel geld verdienen? 

Je kunt met een cryptomunt als Tamadoge in korte tijd geld verdienen vanwege de vele ontwikkelingen die er binnen de munt gedaan worden. Zo kan het zijn dat de munt na jouw aankoop je snel geld op kan leveren, maar het is hier wel belangrijk dat je een goed platform kiest.