Shiba inu Nieuws

Hollywood toont groeiende interesse in SHIB Metaverse

De groeiende belangstelling van Hollywood voor de SHIB Metaverse kan mogelijk leiden tot een verhoogde interesse in SHIB. Dit zou resulteren in een grotere vraag naar de token en uiteindelijk de kans op een aanzienlijke stijging van de koers vergroten.

Marcie Jastrow hint op de toenemende belangstelling

Onlangs plaatste Marcie Jastrow, Senior Vice-President bij Technicolor, een tweet waarin ze de toenemende aandacht van Hollywood voor de virtuele wereld belichtte. Jastrow’s betrokkenheid bij het project versterkt haar connecties met de entertainmentsector en wijst op een groeiende interesse in de SHIB Metaverse.

Deze toenemende belangstelling wordt verder gevoed door speculaties over de betrokkenheid van beroemdheden bij de Shiba Inu Metaverse. Hollywood-beroemdheden staan bekend om hun invloed op trends, en hun interesse in de Metaverse zou de zichtbaarheid en populariteit ervan kunnen vergroten.

Aansluitend op dit thema onthulde Jastrow recente ontwikkelingen rond de SHIB Metaverse tijdens de jaarlijkse National Association of Broadcasters (NAB) Show, waar media-, technologie- en entertainmentexperts samenkomen om de nieuwste technologische trends te bespreken. Ze tweette: “SHIB the Metaverse is het gesprek van de dag in Hollywood, en Shibarium kan het allemaal aan.”

Potentieel van de Metaverse

Deze groeiende interesse van Hollywood-insiders in de SHIB Metaverse duidt op een erkenning van het potentieel van augmented reality en blockchain-technologie binnen de entertainmentindustrie. Ter illustratie hiervan werd het Shiba Inu-team eerder uitgenodigd om hun innovatieve Virtual Reality-platform te presenteren op het prestigieuze South by Southwest-festival van 2023 in Texas.

Met het oog op de toekomst is het de bedoeling dat gebruikers tegen het einde van het jaar toegang krijgen tot enkele hubs binnen de Shiba Inu Metaverse. Met toegang tot de Metaverse kunnen gebruikers deelnemen aan verschillende projecten of zelfs ervoor kiezen om in specifieke delen van de hub te spelen, waardoor de Metaverse nog aantrekkelijker wordt voor een breed publiek.

Shiba Inu nieuws

ShibaSwap 2.0 in ontwikkeling: Een revolutionaire upgrade voor het Shiba Inu ecosysteem
Shibarium onthult nieuw SHIB token-burn-mechanisme
Kan Shiba Inu ooit 1 cent waard worden? Analyse door Google’s AI
Meer nieuws

Meest gelezen

Ripple advocaat trekt zich terug uit rechtszaak: Wat betekent dit?
Kan Shiba Inu ooit 1 cent waard worden? Analyse door Google’s AI
Waarom Bitcoin, Ethereum en Litecoin vandaag forse dalingen ervaren