Shiba inu Nieuws

Hoofdontwikkelaar Shiba Inu onthult plannen voor Shibarium

Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu (SHIB), heeft zijn plannen onthuld voor een Layer-2-oplossing genaamd Shibarium.

In een recente blogpost beschreef Kusama de stappen die al zijn genomen voor de ontwikkeling van het platform en de uitdagingen die hij heeft moeten overwinnen.

Het ontwikkelen van Shibarium kostte bloed, zweet en tranen

In een recente blogpost legde Kusama uit dat hij zich ten doel had gesteld om een platform te creëren dat anders en levensvatbaar was voor het gemeenschappelijke ecosysteem. Hij benadrukte ook het belang van het vinden van het beste team voor de taak. Ondanks kritiek en tegenslagen bleef Kusama gefocust op zijn doel en werkte hij onvermoeibaar om Shibarium tot bloei te brengen.

Kusama erkende echter dat het project een aanzienlijke tol had geëist van zijn geestelijke gezondheid, wat hem ertoe bracht om een spirituele reis te maken om zichzelf te herontdekken. Na zijn terugkeer is hij samen met het Shibarium-team aan het werk om het platform tot leven te brengen, zoals hij uitlegde in een recente blogpost.

Iedereen is welkom op Shibarium, maar respecteer de SHIB-community

In een recente blogpost benadrukte Kusama dat Shibarium een gedecentraliseerd platform zal zijn dat voor iedereen toegankelijk is. Tegelijkertijd benadrukte hij het belang van het respecteren van het harde werk en de prestaties van de Shib-gemeenschap. Kusama sprak ook zijn dank uit aan de leden van de gemeenschap, die onvermoeibaar hebben gewerkt om het project tot een succes te maken.

Zoals gemeld door Newsbit, zou de lancering van de bètaversie van Shibarium al deze week kunnen plaatsvinden.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu valt 10% omlaag vanwege drama rondom Shibarium code
Crypto-whale grijpt 200 miljard Shiba Inu-tokens
Voyager Digital blijft grote aantallen SHIB tokens verkopen
Meer nieuws

Meest gelezen

Reddit-gebruiker organiseert bankrun op 1 april
Bitcoin koers van 1,5 miljoen dollar in aantocht?
XRP leeft op naar hoogste punt in vijf maanden