Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

IJshockey team Corolina Hurricanes accepteert vanaf nu SHIB-tokens

De Carolina Hurricanes, een professioneel ijshockeyteam gevestigd in North Carolina, accepteert vanaf nu crypto betalingen op hun e-commerceplatform. Hierdoor kunnen fans merchandise van het team kopen met hun crypto tokens. BitPay zal de betalingen verwerken.


Hurricanes werkt samen met BitPay

Een woordvoerder van het team heeft bevestigd dat Shiba Inu zeker tot de beschikbare betalingsopties zal behoren. BitPay heeft begin december ondersteuning toegevoegd voor de populairste meme-token. De crypto-betalingsprovider ondersteunt ook Bitcoin, Dogecoin, Bitcoin Cash, Wrapped Bitcoin, Ethereum en verschillende stablecoins.

Don Waddell, algemeen directeur van Carolina Hurricanes, vertelt dat het team crypto betalingen gaat accepteren om zo hun fans tegemoet te komen en het team onderdeel te maken van de crypto gemeenschap:

“Door samen te werken met BitPay zijn we in staat om aanwezig te zijn in de snelgroeiende markt voor cryptocurrency en onze fans meer betalingsflexibiliteit te bieden.”

De Hurricanes zijn momenteel het op één na best presterende team van de National Hockey League (NHL). Ze moeten alleen Tampa Bay Lightning voor zich dulden.

Dit is al het zoveelste bedrijf die Shiba Inu als betaalmiddel accepteert. Eerder bleek ook al dat computerwinkel Newegg SHIB als betaalmiddel had toegevoegd. Ook Travala, een reisbureau dat meer dan twee miljoen hotels ondersteunt, staat haar klanten nu toe met SHIB te betalen.

Tot slot ligt ook de bioscoopketen AMC op schema om begin 2022 de witgloeiende cryptocurrency te accepteren.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten