Nieuws

In 5 dagen zijn er 63 miljard Luna Classic tokens gestaked

Er worden steeds meer Luna Classic tokens gestaked. Uit een tweet van vandaag blijkt dat er nu in totaal al meer dan 629 miljard LUNC tokens zijn gestaked, wat neerkomt op 10,2% van het totale aanbod. Het aantal tokens dat gestaked wordt lijkt steeds sneller te groeien. In de afgelopen vijf dagen zijn er namelijk 63 miljard extra tokens gestaked.

Een positief teken voor Luna Classic investeerders

Newsbit meldde zaterdag al dat het aantal LUNC tokens dat gestaked werd flink groeide. Op dat moment waren er in totaal 566,4 miljard tokens gestaked. Dat betekent dat er in de afgelopen vijf dagen dus 63 miljard extra tokens gestaked zijn.

Dat er zo veel Luna Classic tokens gestaked worden is een positief teken voor het netwerk en de prijs van de LUNC token. Dit omdat het leidt tot een vermindering van het circulerende aanbod en de verkoopdruk.

Er worden vooral veel tokens gestaked op de crypto beurs KuCoin. Uit gegevens van ‘Smart Stake Analytics’ blijkt namelijk dat er gisteren maar liefst 50 miljard LUNC tokens werden gestaked op de beurs.

Ondertussen is gisteren de Luna Classic burn-belasting van 1,2 procent live gegaan. Tot nu toe zijn er meer dan 100 miljoen LUNC tokens geburned (vernietigd). Het grootste deel van de burns vond plaats nadat KuCoin de burn-belasting voor stortingen en opnames had ingevoerd.

Altcoin nieuws

200 duizend tweets roepen Coinbase op om Luna Classic toe te voegen 200 duizend tweets roepen Coinbase op om Luna Classic toe te voegen
Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance
Fantom Foundation CEO: “We gaan naar een multi-blockchain wereld” Fantom Foundation CEO: “We gaan naar een multi-blockchain wereld”
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten