Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

In afgelopen 7 dagen is bijna 327.000 ETH van crypto-exchanges gehaald

Uit nieuwe gegevens afkomstig van IntoTheBlock blijkt dat er in de afgelopen 7 dagen bijna 327.000 Ethereum (ETH) van cryptocurrency exchanges gehaald zijn.


ETH 2.0 bereikt record

Hiermee zou de trend gevolg worden van een dalend wisselkoerssaldo vanaf 2021, naarmate de Ethereum-prijs begon te groeien. Ook staan er een aantal bullish fundamentals in de rij voor de grootste altcoin.

Recente gegevens laten namelijk zien dat de totale waarde die in ETH 2.0-depositocontracten vergrendeld is een ATH bereikt heeft van meer dan 9.698.594 ETH. Ook het aantal Ethereum 2.0-validators heeft inmiddels de 300.000 bereikt, in de overstap van een Proof-of-Work (PoW)-systeem naar een Proof-of-Stake consensusalgoritme.


Wil jij Ethereum verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Ethereum blijft bullish

Het nog steeds stijgende ETH-sentiment heeft nog een boost gekregen toen het ETH-saldo op crypto-exchanges wereldwijd bleef dalen. De recente uitstroom naar exchanges is naar verluidt toegenomen als gevolg van de recente opleving in de wereldwijde crypto-markten.

Nadat de grootste altcoin gedaald was naar circa $2.300, is de grootste altcoin inmiddels weer terug gegroeid naar circa $3.000. Gegevens van IntoTheBlock laten zien dat zolang ETH boven $2.800 zal blijven handelen, ETH een goede kans heeft om te herstellen en verder te gaan. Dit omdat er geen grote weerstand meer in het verschiet ligt. Het is echter nog niet bekend wat de prijs van Ethereum precies zal gaan doen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten