Solana, SOL
Solana

Indrukwekkend: Solana Koers stijgt met 35% in drie weken Tijd

Gedurende de laatste drie weken heeft Solana (SOL) een aanzienlijke stijging van 35% doorgemaakt, wat volgens datagegevens van Santiment een belangrijke winstgevende prestatie is. SOL heeft met succes belangrijke weerstandsniveaus gebroken en met de vroegere piek van $260 in het achterhoofd, blijft er aanzienlijk winstpotentieel op tafel liggen.

Solana (SOL) stijgt met 35% in drie weken

Marktinformatieplatform Santiment rapporteerde onlangs dat Solana’s (SOL) prijs de afgelopen drie weken met 35% is toegenomen. Ondanks dat SOL’s rally misschien niet zo explosief is als in 2021, merkte Santiment op dat de munt onlangs aanzienlijke winsten heeft geboekt.

Volgens Santiment kan de recente opmars van SOL in de cryptomarkt niet genegeerd worden. Slechts drie weken geleden bedroeg SOL’s dieptepunt $14,07, maar de munt wist belangrijke weerstandsniveaus van $17,3 en $18,9 te doorbreken, wat de weg vrijmaakte voor zijn opwaartse trend.

Bovendien identificeerde Santiment een verhoogd sociaal volume rond Solana als een drijvende kracht achter SOL’s recente prijsstijging. Het analyseplatform constateerde dat de opmerkelijke toename van Solana-gesprekken op Reddit samenviel met een prijsstijging van SOL.

Vergelijking van Solana’s huidige prijsstijging met 2021 rally

Ondanks de positieve trend in het sociale volume, ondersteunen de meeste andere indicatoren niet volledig de recente prijsstijging van Solana. Santiment benadrukt bijvoorbeeld dat Solana’s NFT-transacties niet sterk genoeg zijn om de huidige prijstoename te verantwoorden. Bovendien vertoont het handelsvolume van SOL geen significante groei.

De huidige prijsstijging van Solana kan indrukwekkend lijken op het eerste gezicht, maar een vergelijking met de rally van 2021 kan mogelijk een vertekend beeld geven. In die periode heeft Solana binnen vier maanden een explosieve groei van meer dan 600% ervaren, wat het een van de best presterende top-altcoins maakte. Dit hoogtepunt vond plaats tijdens de bull run van 2021 en heeft Solana prominent op de kaart gezet.

Tijdens deze rally bereikte Solana een recordhoogte van $260 volgens gegevens van TradingView. Dit blijft Solana’s hoogste prijsniveau tot nu toe en het bereiken hiervan zou opnieuw een aanzienlijk rendement betekenen voor de negende grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Solana nieuws

Solana overstijgt Ethereum in winstgevendheid in 2024
Meer dan 1 miljoen nieuwe crypto tokens gelanceerd sinds april
Crypto analist: Solana kan Ethereum binnen één week inhalen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Kan de Ripple (XRP) koers 50 dollar worden?
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten