Nieuws, Trending

Institutionele beleggers Investeren $200 – $400 miljoen in Crypto

De acceptatie van Bitcoin (BTC) door grote instituties is het afgelopen jaar werkelijkheid geworden, zegt de CEO van de crypto exchange Coinbase.


2019 is het jaar van de Institutionele beleggers

De CEO van Coinbase, genaamd Brian Armstrong, vertelt dat 2019 het jaar van de onderkenning van institutionele beleggers is. De CEO tweet dan ook het volgende:

“Of instituties crypto gingen adopteren of niet, was ongeveer 12 maanden geleden een open vraag. Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat we nu het antwoord weten. We zien $ 200-400 miljoen per week aan nieuwe crypto-stortingen binnenkomen van institutionele klanten. ”


Coinbase blijft uitbreiden

Armstrong plaatste de Tweet een aantal uur nadat Coinbase de overname van opslaggigant Xapo bevestigde. Door de overname is Coinbase de grootste institutionele crypto bewaarder met meer dan $7 miljard dollar aan waarde.

Ondanks dat de Bullrun van 2019 niet door is gezet de afgelopen weken, blijft Armstrong zeer optimistisch over de toekomst. Dit omdat er steeds meer nieuwe institutionele beleggers de markt binnen dringen en er steeds meer aanbod komt voor institutionele crypto beleggers. Zo worden Bitcoin futures steeds populairder en is het Bakkt platform een belangrijke stap vooruit. Coinbase zelf is ook van plan om uit te breiden en wil steeds meer verdienmodellen toevoegen aan het platform:

“Wij zijn verheugd om nieuwe manieren te verkennen om geld te verdienen. Naast het aanbieden van crypto activa gaan we kijken naar leverage trading en het lenen van crypto aan vertrouwde partijen.” liet Coinbase weten in een blogpost.

 

Benieuwd naar Coinbase? Klik hier om je aan te melden en krijg $10 gratis op je account gestort.