Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

Investeerder koopt 2,14 miljard Shiba Inu (SHIB) tokens

Een anonieme whale heeft opnieuw een aanzienlijke hoeveelheid Shiba Inu (SHIB) tokens gekocht. De investeerder kocht in 1 keer meer dan 2 miljard SHIB tokens.

Investeerder profiteert van lage SHIB koers

Uit Etherscan-gegevens blijkt dat vanuit een recent gecreëerd adres aankopen zijn gedaan. Deze, slechts een maand oude, wallet richt zich uitsluitend op het kopen van SHIB. De tokens werden aangeschaft tegen een SHIB koers van $0,0000068. Deze waarde markeert het laagste punt in de afgelopen twee jaar. De whale lijkt hierdoor maximaal te hebben geprofiteerd van de lage SHIB koers.

Het nauwlettend volgen van whale-activiteiten kan investeerders cruciale inzichten geven over mogelijke investeringsstrategieën en markttrends. Whales zijn over het algemeen goed op de hoogte, en hun handelsbewegingen kunnen indicatief zijn voor op handen zijnde ontwikkelingen of nieuws rondom een bepaalde cryptocurrency.

Een groeiende interesse van whales

Gegevens van IntoTheBlock onthulden eerder deze week een opmerkelijke toename in het handelsvolume van omvangrijke SHIB-transacties. Alleen al op 8 oktober werd er 3,6 biljoen SHIB verhandeld, wat overeenkomt met een waarde van ongeveer $26 miljoen.

Deze opmerkelijke groei, een sprong van 350%, duidt op een versterkte belangstelling van ‘whales’ of grote beleggers. Daarnaast zien we een toename van bijna 200% in actieve dagelijkse adressen en een aanzienlijke instroom van tokens naar whale-wallets, wat positieve markttendensen in het verschiet stelt.

Shiba Inu nieuws

4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Shibarium hard fork maakt Shiba Inu razendsnel en goedkoop?
Shiba Inu nu ook te koop met PayPal door partnerschap met MoonPay
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC