Blackrock
Altcoin, Pepe Coin

Investeert het grote BlackRock miljoenen in PEPE?

Het is je vast niet ontgaan dat memecoins de afgelopen weken weer collectief door het dak gingen. Voor een korte periode, die met name om Pepe Coin (PEPE) draaide, waren memecoins weer de spreekwoordelijke talk of the town. Nu gaan er geruchten dat de grootste fondsbeheerder ter wereld, BlackRock, miljoenen investeert of investeerde in PEPE.

BlackRock en PEPE?

Wij kunnen het bijna niet geloven en waarschijnlijk is het ook niet waar. BlackRock is namelijk een investeringsfirma die een naam hoog te houden heeft en niet zomaar zal gokken op zaken als memecoins. Voor BlackRock moet er echt een goede fundamentele onderbouwing zijn voordat ze ergens inspringen.

In het geval van memecoins is die onderbouwing normaal gesproken compleet afwezig. Sommige mensen zullen het daar niet helemaal mee eens zijn, maar de meeste mensen binnen de industrie toch wel.

Maar goed, over tot het gerucht over BlackRock. Lookonchain kwam namelijk een transactie op het spoor van een entiteit met de naam BlackRock Fund, die op de vroege uren van de donderdag voor 1,98 miljoen dollar aan PEPE opname van Binance.

Nu is de speculatie begonnen en vraagt iedereen zich af of deze wallet aan het grote BlackRock toebehoort. Wij achten die kans minimaal tot onmogelijk, omdat ze dat gewoonweg niet kunnen verkopen aan hun investeerders.

Reputatie is alles

In de wereld van het investeren is reputatie alles en dat zou een partij als BlackRock nooit op het spel zetten voor een memecoin als PEPE. Niet dat ze daar met een investering van een paar miljoen echt gevaar op zouden lopen, maar het komt alsnog niet heel professioneel over als dit daadwerkelijk BlackRock is.

Veel investeerders zullen zich dan immers afvragen of er niet meer zaken zijn waar het investeringshuis zomaar geld instopt zonder echt na te denken. Wat dat betreft is het vooral een leuk gerucht, waarvan we met een grote mate van zekerheid kunnen zeggen dat het niet waar is.

Altcoin nieuws

Kritieke beveiligingsfout in het Cosmos blockchain systeem tijdig opgelost
Worldcoin kent komende 6 maanden een inflatie van 19%
Hedera Hashgraph stijgt met 100 procent: Wat is er aan de hand?
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?