Bitcoin,

Is dit de laatste daling voor Bitcoin naar $10.000 stijgt?

De cryptomarkt heeft een flinke klap gekregen. De BTC prijs daalde met zo’n 10 procent en ook altcoins noteerden flinke verliezen. Is het hoogtepunt van Bitcoin alweer achter de rug? Nee zegt een professionele trader.


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitcoin deze maand boven $9000 dollar

Volgens een professionele crypto trader genaamd ‘Master’ is de afgelopen koersdaling de laatste grote dip voordat de BTC bullrun van start gaat. De trader trekt zijn conclusie door te kijken naar de grafiek van de Bitcoin bullmarkt van 2015.

De crypto analist vertelt dat, op basis van eerdere prestaties, we drie dingen kunnen verwachten. Het eerste wat we kunnen verwachten is dat Bitcoin deze maand de $9000 dollar grens passeert. Het tweede wat we kunnen verwachten is dat de BTC prijs nooit meer onder de $6000 dollar zal zakken en het derde punt dat hij beschrijft is dat we in 2021 een nieuwe all time high gaan zien.

 

Bitcoin volume stijgt ondanks prijsdaling

Interessant om te zien is dat het 24 uurs volume van de Bitcoin, ondanks de prijsdaling is gestegen van $20 miljard naar $23,5 miljard dollar. Dat betekent dat veel digitaal geld van eigenaar verandert en er een groot aantal mensen is die de dip proberen te kopen. Dit zou mogelijk een bounce naar boven mogelijk kunnen maken.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $7815 dollar. Dat is ongeveer 2 procent lager dan 24 uur geleden.

 

Bitcoin nieuws

Expert voorspelt miljardeninstroom voor Hongkongse Bitcoin ETF
De decentralisatie van Bitcoin wankelt, volgens CTO van Komodo
SkyBridge Capital oprichter voorziet Bitcoin koers van $200.000 in 2024
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?