Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Is Ripple (XRP) klaar voor een enorme prijsstijging?

Ripple ziet er momenteel zeer bullish uit. De XRP koers is in de afgelopen 24 uur namelijk met meer dan 12 procent gestegen. Betekent dit dat Ripple klaar is voor een enorme prijsstijging?


Ripple (XRP) prijs stijgt met 12%

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de $1,22. Dit terwijl de prijs 1 dag geleden nog ‘slechts’ rond de $1,07 lag. Dat betekent dat de Ripple koers in 24 uur tijd met meer dan 12 procent is gestegen.

De explosieve prijsstijging ging gistermiddag vrij plotseling van start. De Ripple koers steeg toen namelijk in slechts een paar uur tijd van $1,07 naar $1,20. De rally leek ’s nachts even te stokken waardoor de koers terugzakte naar $1,13. Maar, inmiddels is de rally hervat, waardoor de XRP prijs op het moment van schrijven weer boven de $1,20 ligt.

XRP 1-uurs grafiek – Bron: Tradingview

Volgens verschillende technisch analisten is de uitbraak van vandaag een teken voor meer winsten. Als de XRP koers boven het 200 daagse SMA niveau kan sluiten is dat namelijk een heel goed teken. Er zal dan een bullish triangle worden gevormd met $1,42 als doel. Als ook dit niveau bereikt is lijkt een prijsstijging naar $1,76 in het verschiet te liggen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten