Shiba inu Nieuws

Shiba inu Nieuws

Jack Dorsey reageert op toevoegen van Shiba Inu door Robinhood

Voormalig Twitter CEO, Jack Dorsey, heeft verbijsterd gereageerd over het besluit van handelsplatform Robinhood om Shiba Inu toe te voegen.


Robinhood trekt zich niks aan van kritiek Jack Dorsey

Jack Dorsey antwoordde op de aankondiging van Robinhood door alleen een ‘?’ te posten. Dit laat zien dat de voormalig Twitter CEO het niet eens is met de beslissing van het bedrijf. De CEO van Robinhood lijkt zich echter weinig aan te trekken van de mening van Jack Dorsey. Hij reageerde zelfs gevat door te vragen wanneer Twitter een bewerk knop zou introduceren.

De enorme handels-app maakte gisteren bekend dat het Shiba Inu, Solana, Polygon en Compound had toegevoegd aan haar platform. Vooral de SHIB-community was hier enorm blij mee. De prijs van de SHIB token steeg na de aankondiging dan ook meteen met meer dan 30%. Sindsdien is de prijs echter wat teruggezakt.

SHIB grafiek 1 uur per candle – Bron: Tradingview

Niet de eerste keer dat de voormalig Twitter CEO de aanval opent op Shiba Inu

het is niet de eerste keer dat Dorsey de aanval opent op Shiba Inu. In oktober bekritiseerde de miljardair de Amerikaanse crypto exchange Coinbase voor het promoten van de Shiba Inu munt.

Dorsey staat bekend als een fervent Bitcoin-maximalist. Hij focust zich puur op de grootste cryptomunt en wijst eigenlijk alle altcoins af. Zijn onwil om andere cryptocurrencies te verkennen heeft ook al geleid tot talloze ‘ruzies’ met de Ethereum-community.

Vorige week stelde Elon Musk, die onlangs 9,2% van de Twitter-aandelen kocht, voor om het mogelijk te maken Dogecoin toe te voegen aan het social media platform. Ondertussen blijft Dorsey vol inzetten op de Bitcoin. Zijn bedrijf is onlangs een samenwerking aangegaan met Tesla om een crypto-miningbedrijf op zonne-energie te runnen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten