Ripple, xrp, fork
Ripple

Japans Crypto bedrijf voegt XRP toe aan platform

FuelHash, een in maart 2021 opgericht Japans crypto mining bedrijf dat geavanceerde mining apparatuur van fabrikanten als Bitmain, Canaan en Bitfury aanbiedt en beheert, heeft aangekondigd XRP te ondersteunen.

Volgens een bericht van de cryptoliefhebber sentosumosaba, biedt FuelHash al ondersteuning aan voor USDC, USDT, BTC, ETH, ETC en BNB.

Het bedrijf lanceerde zijn crypto-handelsdienst in november 2022 en is opgericht door Katsuya Konno, een voormalige Softbank-manager en Japanse Bitfury-vertegenwoordiger. In een persbericht verklaarde het bedrijf dat het de enige open-type provider is voor crypto-uitleendiensten in Japan die XRP ondersteunt.

Uphold kondigt cashback-beloningen aan voor XRP-gebruikers

Er is nog ander positief Ripple nieuws te melden. Uphold, een in New York gevestigd digitaal geldplatform, biedt XRP-gebruikers cashback aan. Britse klanten kunnen tot £50 per maand aan XRP verdienen door geld uit te geven met hun Uphold-kaart, volgens een tweet van het bedrijf.

Uphold is een van de eerste digitale wallets die volledige integratie met de XRP Ledger ondersteunt. Hierdoor kunnen gebruikers XRP storten en opnemen van externe XRP Ledger-adressen.

Ripple nieuws

SEC wijst Ripple’s argument voor lagere boete resoluut af
Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken