Ripple, xrp, fork
Ripple

Japans Crypto bedrijf voegt XRP toe aan platform

FuelHash, een in maart 2021 opgericht Japans crypto mining bedrijf dat geavanceerde mining apparatuur van fabrikanten als Bitmain, Canaan en Bitfury aanbiedt en beheert, heeft aangekondigd XRP te ondersteunen.

Volgens een bericht van de cryptoliefhebber sentosumosaba, biedt FuelHash al ondersteuning aan voor USDC, USDT, BTC, ETH, ETC en BNB.

Het bedrijf lanceerde zijn crypto-handelsdienst in november 2022 en is opgericht door Katsuya Konno, een voormalige Softbank-manager en Japanse Bitfury-vertegenwoordiger. In een persbericht verklaarde het bedrijf dat het de enige open-type provider is voor crypto-uitleendiensten in Japan die XRP ondersteunt.

Uphold kondigt cashback-beloningen aan voor XRP-gebruikers

Er is nog ander positief Ripple nieuws te melden. Uphold, een in New York gevestigd digitaal geldplatform, biedt XRP-gebruikers cashback aan. Britse klanten kunnen tot £50 per maand aan XRP verdienen door geld uit te geven met hun Uphold-kaart, volgens een tweet van het bedrijf.

Uphold is een van de eerste digitale wallets die volledige integratie met de XRP Ledger ondersteunt. Hierdoor kunnen gebruikers XRP storten en opnemen van externe XRP Ledger-adressen.

Ripple nieuws

Crypto-whales kopen massaal Ethereum en XRP
Kan Ripple (XRP) ooit tot 100 dollar waard worden?
Crypto whales kopen miljoenen aan Ripple (XRP), rally op komst?
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?