Ethereum Nieuws

John Cena: WWE NFT-serie is een catastrofale mislukking

De professionele worstelaar en tevens acteur, John Cena, heeft laten weten dat zijn WWE NFT-serie een mislukking is geweest. Naar verluidt zou slechts zo’n 7% van zijn tokens verkocht zijn, sinds de reeks vorige maand beschikbaar werd.


Een catastrofale mislukking

John Cena heeft op de Florida Supercon 2021 gezegd dat het een ‘vergissing was’ om de WWE NFT’s op de markt te brengen. De organisatie bood na ar verluidt 500 gouden pakketten aan voor $1.000 per stuk. Naar verluidt werden hier slechts 37 van verkocht. John Cena zei hierover het volgende:

“Ik praat veel over falen – dit idee is mislukt. Ikzelf en de mensen in de WWE vonden $ 1.000 een redelijke prijs. We hadden het fout. We hadden het helemaal mis. We hebben er 37 verkocht. Het was een catastrofale mislukking.”


Meerdere niveaus in pakketten

Uiteindelijk werd ervoor gekozen om 2 niveaus van NFT’s voor de worstelaar uit te brengen: een 24-uursveiling van een ‘John Cena Platinum NFT’, en de 500 limited edition NFT’s. Naar verluidt werd de platina NFT verkocht voor circa $21.000. De hoogste bieder ontvang hierbij onder andere VIP-tickets inclusief accommodatie voor WrestleMania 38.

John Cena heeft de crypto-ruimte eerder al gepromoot, zelfs nog voor de NFT-hype. Zo Tweette hij bijvoorbeeld al voor de Bitcoin (BTC) bull run 2017, toen de prijs in de $ 4.000 lag, een foto van het fysieke token.

Het is momenteel nog onduidelijk of worstelfans afgeschrikt werden door de prijs van de NFT, of alleen door de fysieke verzamelobjecten. Cena zelf schatte het digitale kunstwerk op ongeveer $500.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten