Nieuws

Justin Sun geeft zijn Bitcoin prijsverwachting


De CEO van Tron (TRX), genaamd Justin Sun, heeft onlangs zijn mening gegeven over de Bitcoin prijs in 2019. Let wel, hij is niet erg positief.


Justin Sun: Bitcoin prijs zal tussen $3k en $5k liggen

Normaal gesproken praat de eigenaar van Tron niet over andere cryptocurrencies. Echter, in een recent interview met Hyonxing24 doet hij toch een uitspraak. Hij vertelt dat hij verwacht dat de Bitcoin prijs het hele jaar zal verhandelen tussen de $3000 en $5000 dollar.

Wel merkt Justin Sun op dat de bearmarkt voorbij is. Hij noemt dat een grote opluchting voor de hele crypto industrie. Toch zegt hij dat een enorme Bitcoin prijsstijging er niet in zit voor minstens 3 jaar. Het heeft tijd nodig.

Verschillende crypto analisten vertellen dat Bitcoin nu zijn sterkte moet bewijzen. De munt moet stand houden rond de $3700 dollar grens, anders kan de koers zomaar dalen tot $3000 dollar.


Bitcoin zal spoedig geaccepteerd worden door de mainstream

Toch voorspelt Sun een grootste toekomst voor cryptocurrencies en Bitcoin in het bijzonder. Hij vertelt dat de mainstream aantrekkingskracht van Bitcoin dit jaar sterker zal worden dan ooit. De hele crypto community wacht op de dag dat de wereld eindelijk de digitale munt gaat omarmen. De toenemende belangstelling voor blockchain lijkt hier positief aan bij te dragen.

Vorige week zagen we de eerste significante prijsstijging van het jaar. De Bitcoin koers steeg tot boven de $4000 dollar. Echter, de prijs zonk net zo snel weer terug tot een prijsniveau van $3850 dollar.