Altcoin,

Justin Sun onthult nieuw plan voor TRON’s PoS mechanisme

De oprichter van Tron, genamad Justin Sun, heeft een nieuw plan aangekondigd voor het Tron (TRX) proof of stake (PoS) mechanisme.

Gisteren, 21 september, plaatste Sun een reeks van tweets. In deze berichten benadrukte hij vier belangrijke ontwikkelingen voor het nieuwe Proof of Stake mechanisme van Tron. De ontwikkelingen zullen zich richten op het verdelen van staking inkomsten en het vergroten van de betrokkenheid van de community.


Makkelijker rendement behalen

Sun vertelt dat het bedrijf een “eerlijke en gedecentraliseerde verdeling van de stake inkomsten” wil behalen. Dit zal ervoor moeten zorgen om de betrokkenheid van de community moeten verhogen.

Om de community aan te moedigen actiever te zijn en ervoor te zorgen dat het netwerk robuuster wordt, is Tron van plan de stake ratio te verhogen en onnodige dividend transacties te verminderen. Sun vertelt verder:

“#TRON Partner Staking & Stembeloning: voor elk blok ontvangen de 127 meest gestemde nodes TRX-beloningen in verhouding tot de stemmen die ze krijgen. De totale beloning voor één blok is 160 TRX. We hebben de manier waarop gebruikers rendement kunnen halen geoptimaliseerd. ”


Aankomende Updates

Binnenkort kunnen we een update verwachten voor het Sun Netwerk. Het Sun Netwerk is een sidechain-schaaloplossing die is ontworpen om een onbeperkte schaalcapaciteit voor het Tron netwerk te leveren.

De update zal er naar verluidt voor zorgen dat gedecentraliseerde applicaties minder energie verbruiken en beter beveiligd zijn.

Tron is niet alleen bezig met het verbeteren van het netwerk. In augustus liet Sun namelijk weten dat de hoogste prioriteit van het bedrijf was dat de TRX token op de Amerikaanse versie van Binance of op Coinbase toegevoegd zal worden.