Bitcoin

Justin Sun: Warren Buffet heeft wel degelijk Bitcoins

Warren Buffett zei onlangs dat hij geen cryptocurrencies bezit, maar Tron (TRX) oprichter Justin Sun zegt dat de miljardair wel degelijk Bitcoins heeft.


Buffet heeft Bitcoin en Tron tokens

De miljardair Warren Buffet zei op 24 februari in een interview met CNBC dat hij geen cryptocurrencies bezit. Ook zei hij dat hij ze nooit zal bezitten. “Je kunt er helemaal niks mee behalve ze verkopen aan iemand anders,” zegt hij.

Echter, Justin Sun vertelt vandaag in een tweet dat hij wel degelijk cryptomunten heeft geschonken aan de miljardair. Ook zegt Sun dat de blockchain gegevens bewijzen dat Buffet zijn gift niet heeft verkocht of verplaatst:

“De crypto’s BTC en TRX die de heer Buffett bezit, blijven intact. Er is zelfs blockchain-proof. Dat is de schoonheid van blockchain.” schrijft Sun.

Wel geeft Sun toe dat, hoewel Buffet crypto tokens bezit, hij Buffet niet ziet als crypto investeerder. De Tron CEO voegde eraan toe dat de waarde van de Bitcoin en Tron tokens die hij aan de miljardair gaf, al met 20% is gestegen.

Buffett ontving het geschenk tijdens zijn beroemde liefdadigheidslunch, die Sun vorig jaar op een veiling won. De twee ontmoetten elkaar in Nebraska samen met andere bekende crypto-figuren, waaronder Charlie Lee, oprichter van de Litecoin Foundation, en Chris Lee, de CFO van belangrijke cryptocurrency-exchange Huobi.

Bitcoin nieuws

Marathon Digital verhoogt Hashrate-doelstelling voor 2024
Jack Mallers: ‘Bitcoin koers op weg naar $1 miljoen’
Fondsbeheerder: ‘Hoge inflatie gaat Bitcoin naar $200.000 brengen’
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC