cardano, ada
Cardano

Kan de Cardano koers stijgen naar $10 in 2025?

In de eerste weken van 2023 herstelde de ADA-token van Cardano zich enigszins van de zware verliezen die het in 2022 had geleden. De prijs steeg in 4 weken tijd van $0,25 naar $0,40, maar dat is nog steeds ver verwijderd van het hoogste punt ooit van 3 dollar dat de munt had bereikt in september 2021.

Er wordt door velen gedacht dat het project een grote toekomst tegemoet gaat, maar kan Cardano in 2025 de 10 dollar bereiken en hoe groot is de kans dat dit daadwerkelijk gebeurt?

Cardano presteert opmerkelijk goed in 2023

Cardano’s ADA-token heeft een zeer zwak 2022 achter de rug. Tegen het einde van het jaar daalde de prijs onder de $0,30, wat een verlies van bijna 90% betekende ten opzichte van de all-time high in september 2021. Rond de jaarwisseling kwam echter een einde aan deze daling.

In het nieuwe jaar beleefde Cardano een opmerkelijke opleving. De prijs steeg van 0,25 naar 0,40 dollar, waardoor Cardano een van de meest winstgevende cryptovaluta’s van de laatste weken werd. De prijs is in ongeveer 5 weken tijd namelijk met meer dan 50 procent gestegen.

ADA beleeft een sterk 2023
ADA grafiek 1 dag per candle – Bron: TradingView

Zal Cardano de $10 bereiken in 2025?

Een stijging van meer dan 50% klinkt erg hoog, maar we moeten niet vergeten dat de Cardano-prijs in de laatste bullmarkt al op $3 stond. Er lijkt dus nog een lange weg te gaan voordat deze waarde is bereikt. De volgende belangrijke prijs voor Cardano zou een stijging van $10 per ADA-token zijn.

Hoewel het mogelijk is dat de prijs van 1 ADA token meer dan 10 dollar waard is in 2025, is het belangrijk om te begrijpen dat het slechts een gok is. Analisten voorspellen dat de volgende bullmarkt in 2024 zou moeten beginnen, vlak na de nieuwste Bitcoin Halving, wat een Cardano prijs van 10 dollar in het jaar 2025 mogelijk zou kunnen maken. Het is echter verstandig om je ervan bewust te zijn dat een prijsstijging van een factor 30 bijna onmogelijk te voorspellen is. Daarom is het belangrijk om je investeringsbeslissingen grondig te overwegen voordat je overgaat tot een aankoop.

Cardano nieuws

Crypto analist voorspelt: Cardano koers van $2 in augustus
Cardano zet nieuwe stap in aanloop naar belangrijke netwerk upgrade
Cardano Foundation start strategisch samenwerking in Argentinië
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken