Kan Ripple (XRP) in een paar maanden tijd $7 waard worden?

Steeds meer crypto analisten zijn het eens: XRP gaat een enorme bullrun meemaken. Waarom? Lees het artikel.


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Ripple’s XRP gaat stijgen richting $7 dollar

Robert Art, een cryptocurrency analist is zeer positief gestemd over XRP. Op twitter vertelt hij zelfs dat het mogelijk is dat Ripple de $7 dollar gaat halen. Robert is niet de enige die enorm bullish is over XRP. Ook andere analisten en de Ripple community verwachten een enorme prijsstijging.

Ripple is al tijden druk met het binden van grote bedrijven en merken, waardoor het bedrijf steeds meer macht krijgt. Afgelopen week kwam daar Ripple’s aankondiging bij waarin naar buiten gebracht werd dat Ripple samen gaat werken met MoneyGram. MoneyGram is 1 van de grootste geldtransactiebedrijven ter wereld.

Toen deze aankondiging naar buiten werd gebracht zagen we de koers direct stijgen van $0,40 naar $0,45 dollar. Maar analisten vertellen dat de prijs nog veel meer kan stijgen.


Steeds meer analisten voorspellen een XRP bullrun

Ook analist Gordon vertelt dat XRP de potentie heeft om te stijgen naar een prijsniveau van $7 dollar. Hij vertelt dat wat in 2017 gebeurde weer kan gebeuren. (Toen de goldencross in 2017 gevalideerd was steeg de XRP prijs van $0,20 naar $3,50 dollar). In 2019 hebben we ook een goldencross gezien bij een prijsniveau van $0,40 dollar. Dat zou betekenen dat de Ripple koers zal kunnen stijgen naar $7 dollar.

Analist Cryptomist zegt het volgende over Ripple’s XRP: “Dit ziet er goed uit, het enige wat dit nog kan verstoren is de volatiliteit van BTC. Het eerste doelwit is $0,51 dollar.”

 

 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken