Bitcoin
Bitcoin

Kevin Svenson: Bitcoin naar $100.000 tijdens deze cyclus

De populaire analist en trader Kevin Svenson is bullish over Bitcoin. Hij denkt dat Bitcoin in het vierde kwartaal van 2023 aan een parabolische trend is begonnen en verwacht op relatief korte termijn een stijging naar 90.000 dollar. Daarna krijgen we een correctie en vervolgens moet de magische run naar 100.000 dollar of meer beginnen.

Bitcoin koers van $100.000

Op korte termijn ziet hij Bitcoin dus naar een koers van 90.000 dollar stijgen en vervolgens dalen.

“Het is echter niet het einde van de cyclus als we de 90.000 dollar bereiken en corrigeren. Dat is simpelweg een gebied om af te koelen of zijwaarts te handelen voor her-accumulatie, gezonde prijsactie, het van eigenaar laten wisselen van Bitcoin.

Laat een hele nieuwe groep investeerders maar instappen op die zijwaartse prijsactie. Dat is gezond. Daarna kunnen we weer omhoog kijken. En ja… we kunnen waarschijnlijk doorschieten naar 100.000 dollar deze cyclus. Het is zelfs waarschijnlijk dat we dat doen”, aldus Svenson.

Dat baseert hij dus onder andere op de parabolische curve in deze grafiek. Volgens Svenson zit Bitcoin nu in de vierde basis/fase van de parabolische curve. Uiteindelijk komt er dan rond de 90.000 dollar een verkooppunt.

Er zijn veel mogelijkheden

Op dit moment ziet Kevin Svenson heel veel mogelijkheden voor de Bitcoin koers.

“Is het mogelijk dat we het niveau van 90.000 dollar niet bereiken? Dat is ook mogelijk. Bijvoorbeeld dat we net onder die koers komen en daarna de trend breken.

Dat is dan een breuk van de parabolische trend, wat betekent dat we een tijdje zijwaarts zullen handelen, voordat we weer gaan stijgen. Er zijn veel mogelijkheden te verzinnen”, aldus de analist.

De moraal van het verhaal van Svenson lijkt echter dat hij vooral bullish is over Bitcoin. Dat zou op korte termijn al tot een koers van 90.000 dollar kunnen leiden, maar zelfs als we die niet aantikken lijkt hij positief.

Verwacht jij dat het mogelijk is voor Bitcoin om een koers van 100.000 dollar per munt te bereiken?

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Crypto analist voorspelt Bitcoin koers van $803.034
De Bitcoin hashrate daalt – Wat is er aan de hand?
Rentebeleid van Federal Reserve vergroot druk op Bitcoin koers
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken